Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Ja no parlem de turistes, sinó de viatgers i els viatgers volen experiències amb valors com l'ecologia"

Jaume Padilla, CEO de Greencostumers
Jaume Padilla
Accedeix
Redactors Laia Corbella
Laia Corbella
DATA D'ACTUALITZACIÓ: 25 | 04 | 2013
Laia Corbella
CÀRREC: Directora EMPRESA: VIAempresa SEGUIR:

Twitter

Linkedin

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Direcció de Comunicació per l’IDEC-Universitat Pompeu Fabra. Ha viscut sis mesos als Estats Units, on ha realitzat un curs de management a la Stanford University de Califòrnia.

Ha col·laborat en mitjans d’àmbit local (Segre Ràdio, Lleida TV i La Mañana), als informatius de COM Ràdio i RAC1 i al Departament de Premsa d’ESADE Business School. També va coordinar el primer any de la posada en marxa de les seccions territorials de Catalunya, tant de lamalla.cat com de LaVanguardia.com; així com els projectes e-learning d’Esade a través de l'agència Pauta Media. Actualment dirigeix el diari empresarial VIA Empresa.

Tots els articles de Laia Corbella