Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"La gent no anirà a París, sinó que farà cursos de cuina a París. Aquelles destinacions que ofereixin experiències els anirà millor”

Jaume Garau, economista de la Universitat de les Illes Balears
Jaume Garau
Accedeix
Redactors Aida Corón
Aida Corón
DATA D'ACTUALITZACIÓ: 07 | 10 | 2013
Aida Corón
CÀRREC: Redactora EMPRESA: VIAempresa SEGUIR: Twitter LinkedIn

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. S’ha format a TV Girona i en diversos mitjans de premsa local. També ha fet informació esportiva per laJornada.cat i ha col·laborat als informatius de TVE Catalunya. Actualment és redactora de VIAempresa.

Tots els articles d'Aida Corón