Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

“L’empresari ha adoptat un rol de no dir res pel temor del que puguin pensar d’ell, cal parlar per trencar la concepció social que l’empresari és dolent”

Javier Cottet, quarta generació d'Òptiques Cottet
Javier Cottet
Accedeix
Redactors Neus Navarro
TAGS
Neus Navarro
DATA D'ACTUALITZACIÓ: 13| 01 | 2014
Neus Navarro
CÀRREC: Cap de redacció EMPRESA: VIAempresa SEGUIR:

Twitter

Linkedin

Llicenciada en Periodisme i Comunicació Audiovisual per la Universitat de València-Estudi General. Ha estat redactora i auxiliar de producció de informatius i programes, a més de ser coordinadora del programa Clau Econòmica de Televisió Valenciana-Canal 9. 

Formada a mitjans locals com Las Provincias, Ràdio Canal 25 Mislata, Minidiario de la Comunitat Valenciana i Ràdio Esport, ha col·laborat en oficines de premsa institucional, publicacions digitals i al setmanari El Triangle. Actualment és cap de redacció i responsable de la secció d'Opinió de VIAempresa.

Tots els articles de Neus Navarro