Aquest web utilitza cookies pr˛pies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiŔncia de navegaciˇ. L'accÚs i ˙s del web implica la seva acceptaciˇ. Per a mÚs informaciˇ, pot accedir a la nostra PolÝtica de Cookies

"La clau és permetre donar a la gent l’oportunitat de treballar com volen i quan volen”

Francesc Arbiol, responsable d'Universal Avenue a Espanya 
Francesc Arbiol
Accedeix
Redactors Neus Navarro
TAGS
Neus Navarro
DATA D'ACTUALITZACIË: 13| 01 | 2014
Neus Navarro
C└RREC: Cap de redacciˇ EMPRESA: VIAempresa SEGUIR:

Twitter

Linkedin

Llicenciada en Periodisme i Comunicació Audiovisual per la Universitat de València-Estudi General. Ha estat redactora i auxiliar de producció de informatius i programes, a més de ser coordinadora del programa Clau Econòmica de Televisió Valenciana-Canal 9. 

Formada a mitjans locals com Las Provincias, Ràdio Canal 25 Mislata, Minidiario de la Comunitat Valenciana i Ràdio Esport, ha col·laborat en oficines de premsa institucional, publicacions digitals i al setmanari El Triangle. Actualment és cap de redacció i responsable de la secció d'Opinió de VIAempresa.

Tots els articles de Neus Navarro