Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"El 40% de la inversió xinesa s'ha dirigit al sector manufacturer, ja que la Xina busca excel·lència tecnològica per a la seva transformació"

Ivana Casaburi, directora del ESADE China Europe Club
Ivana Casaburi
Accedeix
Redactors Neus Navarro
TAGS
Neus Navarro
DATA D'ACTUALITZACIÓ: 13| 01 | 2014
Neus Navarro
CÀRREC: Cap de redacció EMPRESA: VIAempresa SEGUIR:

Twitter

Linkedin

Llicenciada en Periodisme i Comunicació Audiovisual per la Universitat de València-Estudi General. Ha estat redactora i auxiliar de producció de informatius i programes, a més de ser coordinadora del programa Clau Econòmica de Televisió Valenciana-Canal 9. 

Formada a mitjans locals com Las Provincias, Ràdio Canal 25 Mislata, Minidiario de la Comunitat Valenciana i Ràdio Esport, ha col·laborat en oficines de premsa institucional, publicacions digitals i al setmanari El Triangle. Actualment és cap de redacció i responsable de la secció d'Opinió de VIAempresa.

Tots els articles de Neus Navarro