Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Si valides el teu model a Barcelona és una marca de garantia per fer el salt a la resta del món”

Aleix Valls, CEO de la Mobile World Capital Barcelona
Aleix Valls
Accedeix
Redactors Neus Navarro
TAGS
Neus Navarro
DATA D'ACTUALITZACIÓ: 23/11/2016
Neus Navarro
CÀRREC: Cap de redacció EMPRESA: VIA Empresa SEGUIR:

Twitter

Linkedin

Llicenciada en Periodisme i Comunicació Audiovisual per la Universitat de València-Estudi General. Ha estat redactora i auxiliar de producció de informatius i programes, a més de ser coordinadora del programa Clau Econòmica de Televisió Valenciana-Canal 9. 

Formada a mitjans locals com Las Provincias, Ràdio Canal 25 Mislata, Minidiario de la Comunitat Valenciana i Ràdio Esport, ha col·laborat en oficines de premsa institucional de l'Ajuntament de València, publicacions digitals locals catalanes i al setmanari El Triangle, en les seves versions paper i web.

Actualment és cap de redacció i responsable de la secció d'Opinió de VIA Empresa.

Tots els articles de Neus Navarro