Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Les companyies dels EUA dedicades al carbó són les que més van pujar a la borsa el dia que va guanyar Trump"

Xavier Mena, catedràtic d'Economia d'Esade
Francesx Xavier Mena
Accedeix
Quatre empreses catalanes aconsegueixen finançament
EFE Barcelona 07|05|2014
0
Les companyies de base tecnològica BidAway, Arboribus, PopPlaces i ForceManager han aconseguit entre 120.000 i 2,8 milions d'euros
L'aplicació de BidAway.
LES CLAUS

BidAway, de subhasta d'habitacions d'hotels de luxe, ha aconseguit 250.000 euros de finançament

Arboribus ha tancat una ampliació de capital per valor de 260.000 euros

PopPlaces, empresa de lloguer d'espais per dies, ha aconseguit 120.000 euros

ForceManager ha tancat una ronda de finançament de 2,8 milions d'euros

Quatre empreses tecnològiques amb seu a Catalunya han tancat rondes de finançament per sumes que oscil·len entre 120.000 i 2,8 milions d'euros, segons han informat aquest dimecres les diferents companyies.

BidAway, empresa de subhasta d'habitacions d'hotels de luxe, ha aconseguit 250.000 euros de finançament del fons Finavex IV de l'escola de negocis IESE. La inversió servirà perquè BidAway tanqui els acords de distribució que té previst aconseguir en diferents estats dels EUA, Costa Rica i Colòmbia aquest mateix any, a més de buscar l'entrada al mercat italià i alemany. En total, la companyia preveu aconseguir 1,8 milions d'euros d'inversió aquest 2014 i aconseguir una facturació d'al voltant de 900.000 euros.

Una altra de les empreses, Arboribus, plataforma de préstec entre particulars i empreses, ha tancat una ampliació de capital per valor de 260.000 euros, en la que han participat tant professionals particulars, inversors de proximitat com plataformes i xarxes d'inversió.

La companyia ha destacat que l'ampliació de capitals'ha produït en un context d'"incertesa" per l'avantprojecte de llei que regularà i supervisarà aquest tipus de plataformes de finançament.

En el cas de PopPlaces, empresa emprenedora barcelonina de lloguer d'espais per dies, la ronda d'inversió que ha tancat ha aconseguit 120.000 euros, que es dedicaran a la comunicació i al màrqueting de l'empresa.

De la seva banda, ForceManager, especialitzada en programes de gestió comercial, ha tancat una ronda de finançament de 2,8 milions d'euros liderada pel fons Nauta Capital, que ha aportat dos milions, mentre que Histemi Inversions i entitats públiques han aportat 800.000 euros addicionals.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic