Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

“Un cop feta la transformació digital a totes les companyies, vindrà la guerra del talent”

Joana Sánchez, presidenta d'Íncipy i Inesdi
Joana Sánchez
Accedeix
Redactors Aiats Agustí
Aiats Agustí
DATA D'ACTUALITZACIÓ: 18/11/2014
Aiats Agustí
CÀRREC: Redactor EMPRESA: VIAempresa SEGUIR: Twitter, LinkedIn
L'Aiats Agustí és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha cursat un any a la Freie Universität zu Berlin. S'ha format col·laborant a Ràdio4 com a corresponsal i ha estat redactor al web de La Vanguardia. També ha treballat a la delegació alemanya de Fira de Barcelona. Actualment cursa el Màster d'anàlisi de l'entorn econòmic per la Universitat Oberta de Catalunya i és redactor de VIAempresa.