Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"El que l'Estat anomena pirateria jo en dic intercanvi d'informació"

Simona Levi, fundadora de Xnet
Simona Levi
Accedeix
Els 10 països menys visitats del món
Redacció Barcelona 10|08|2015
0
Nauru (160), Somàlia (400) i Tuvalu (1200), són els països menys visitats del món
L'illa de Nauru, a Oceania, només rep 160 turistes a l'any

L'època turística per excel·lència és l'estiu. Tothom vol aprofitar les vacances per fer aquell viatge pendent, visitar l'indret que sempre ha somiat o, per què no, no ser l'únic del cercle d'amistats que s'ha quedat sense anar a un determinat destí. Ara bé, pels que vulguin fugir de la massificació turística, res millor que atrevir-se amb els països menys visitats del món. Gunnar Garfors, CEO de Norwegian Mobile i viatger de pedra picada, ha elaborat per a Business Insider una classificació dels països menys visitats del món. L'honor d'encapçalar la llista és per l'illa de Nauru, a Oceania, amb només 160 turistes.

Els motius per l'absència de turistes són variats. En alguns casos, com la illa de Nauru, l'aïllament geogràfic i la manca de facilitats per accedir-hi ajuden a situar-la al capdavant dels països menys visitats. En d'altres, com el cas de Somàlia (400 turistes), hi influeixen més les qüestions de seguretat i inestabilitat política. Sigui com sigui, tots ells són un repte per aquells viatgers que realment vulguin impressionar a tothom. Anar a Menorca és relativament senzill, qui s'atreveix amb Nauru?

 

T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic