Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Tot el que fa un smartphone fa 15 anys valia 15.000 dòlars i ho feien moltes màquines i persones"

Marc Vidal, consultor en transformació digital
Marc Vidal
Accedeix
Redactors Judith Vives
Judith Vives
DATA D'ACTUALITZACIÓ: 24/09/2015
Judith Vives
CÀRREC: Corresponsal EMPRESA: VIA Empresa SEGUIR:

Twitter

Judith Vives és llicenciada en Comunicació Audiovisual. Ha estat corresponsal d’El País, Europa Press i La Vanguardia i directora del digital Capgròs.com.

Actualment compagina les col·laboracions com a periodista freelance amb diversos mitjans amb la tasca de Consultora de Comunicació especialitzada en xarxes socials i creació de continguts. També ha fet classes de Periodisme Digital i escriu crítica de cinema.