Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Ser global i que et comprin per molts milions és una situació que viu una de cada mil empreses"

Christian Rodríguez, fundador de ByHours
Christian Rodriguez
Accedeix
Redactors Judith Vives
Judith Vives
DATA D'ACTUALITZACIÓ: 24/09/2015
Judith Vives
CÀRREC: Corresponsal EMPRESA: VIA Empresa SEGUIR:

Twitter

Judith Vives és llicenciada en Comunicació Audiovisual. Ha estat corresponsal d’El País, Europa Press i La Vanguardia i directora del digital Capgròs.com.

Actualment compagina les col·laboracions com a periodista freelance amb diversos mitjans amb la tasca de Consultora de Comunicació especialitzada en xarxes socials i creació de continguts. També ha fet classes de Periodisme Digital i escriu crítica de cinema.