Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Entre un 60% i un 80% de les vendes d'una companyia es troben a la planta de producció"

Diego Sáez de Eguílaz, fundador de MESbook
Diego Sáez de Eguílaz
Accedeix

Els països que més utilitzen la banca mòbil

Víctor Solvas Barcelona 21|12|2015
0
Botswana, Kènia i Uganda són els països on l'operativa bancària a través del mòbil és més popular
El menor nombre d'oficines i comptes corrents facilita la popularitat de l'operativa mòbil bancària a l'Àfrica

Anar a l'oficina bancària a actualitzar la llibreta és una acció cada cop més vintage. Internet ha permès a les entitats traslladar bona part de la seva operativa a la xarxa. De fet, avui pràcticament es pot operar exclusivament des del mòbil. El World Economic Forum ha recollit les dades del Global Financial Inclusion Database del Banc Mundial per elaborar un rànquing dels països on la banca mòbil és més popular. I els resultats indiquen un domini aclaparador dels països africans, encapçalats per Botswana.

Per molt que pugui xocar d'entrada, l'explicació de la popularitat de l'operativa mòbil bancària a l'Àfrica és la menor presència d'oficines i, fins i tot, de comptes corrents. Això facilita una constant operativa de transaccions a través del mòbil. De fet, el rànquing recull el percentatge de població que ha realitzat almenys una transferència des d'aquest aparell al llarg de tot el 2014. L'Àfrica és un dels grans mercats per a les fintech

 

T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic