Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Sense mesurar la felicitat és impossible saber si l'empresa realment ajuda els empleats"

David Tomás, cofundador de Cyberclick
David Tomàs
Accedeix
Alstom i Bombardier instal·laran l'ERTMS a Rodalies
ACN Barcelona 15|02|2016
0
La colocació i manteniment d'aquest mecanisme ha estat adjudicat al consorci per gairebé 73 milions d’euros
ERTMS és el European Rail Traffic Management System
LES CLAUS

La línia de Rodalies entre l'Hospitalet i Mataró incorporarà el sistema ERTMS

ERTMS és el European Rail Traffic Management System

Es posarà en funcionament al llarg dels 56 quilòmetres de la xarxa ferroviària

La línia 1 de Rodalies entre l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) i Mataró (Maresme) incorporarà el sistema comú de senyalització ERTMS (European Rail Traffic Management System). El contracte per instal·lar i fer el manteniment d'aquest nou mètode de control durant 20 anys ha estat adjudicat per 72,7 milions d'euros al consorci format per Alstom i Bombardier.

Les dues companyies s'encarregaran també del disseny, subministrament, període de proves i posada en funcionament del sistema al llarg dels 56 quilòmetres de xarxa ferroviària que uneixen les dues poblacions. En concret, la participació d'Alstom està valorada en 38,5 milions d’euros, mentre que la part de Bombardier és de 34.2 milions d’euros.

ERTMS és un sistema amb què la Unió Europea vol garantir que totes les xarxes ferroviàries del continent quedin enllaçades amb un mateix programa de comunicacions i operacions. D'aquesta manera, un tren ha de poder circular al llarg dels diferents països de la Unió Europea, la qual cosa ara per ara és inviable perquè a cada país hi ha diferents sistemes d'ample de via, electrificació i sistemes tecnològics
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic