Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Entre un 60% i un 80% de les vendes d'una companyia es troben a la planta de producció"

Diego Sáez de Eguílaz, fundador de MESbook
Diego Sáez de Eguílaz
Accedeix
La Riera de Caldes vol impulsar la mobilitat elèctrica
Redacció Santa Perpètua de Mogoda 09|03|2016
0
L’Ajuntament de Santa Perpètua col·labora en el projecte europeu I-CVUE que pretén ser una alternativa per reduir els costos de les flotes de vehicles de les empreses
Els vehicles d’empresa tenen una mobilitat bàsicament metropolitana . Cedida
LES CLAUS

Aquests assessoraments es prestaran gratuitament a les empreses en el marc del projecte europeu

Durant l'any 2015 un total de sis empreses varen ser assessorades en el canvi de flota

El consistori farà un assessorament personalitzat d'acompanyament a la compra dels vehicles

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha signat recentment un acord de col·laboració amb la Fundació RACC per oferir a les empreses de la Riera de Caldes assessoraments gratuïts per estudiar la viabilitat tècnica i econòmica per adquirir vehicles elèctrics per a la seva flota. Es considera que els vehicles d’empresa tenen una mobilitat bàsicament metropolitana amb recorreguts mitjans menors a 100 Km al dia i per aquesta raó les entitats consideren una bona solució implantar aquesta nova tecnologia.

Les dues institucions estan compromeses a potenciar el desenvolupament del vehicle elèctric com a eina per a la reducció de les emissions de CO2. Aquests assessoraments es prestaran gratuitament a les empreses en el marc del projecte europeu anomenat Incentives for Cleaner Vehicles in Urban Europe (I-CVUE). En aquesta experiència innovadora participen Alemanya, Anglaterra, Belgica, Holanda, Noruega i Catalunya.

La Fundació RACC farà els assessoraments de viabilitat tècnica i econòmica relatius a l’electrificació total o parcial de les flotes de vehicles de les empreses i l’informe de resultats. Per la seva part, l’Ajuntament de Santa Perpètua cercarà les empreses participants en el projecte i farà un assessorament personalitzat d’acompanyament a la compra dels vehicles a través del Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE).

Aquesta és la segona vegada que el del Centre de Recursos de Vehicle Elèctric de Santa Perpètua ofereix aquest tipus d'assessorament a les empreses de la Riera de Caldes.Durant l’any 2015 un total de sis empreses varen ser assessorades en el canvi de flota, amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.

 

T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic