Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Sense mesurar la felicitat és impossible saber si l'empresa realment ajuda els empleats"

David Tomás, cofundador de Cyberclick
David Tomàs
Accedeix
130.000 euros per millorar la qualificació professional en logística
Redacció VIA Empresa Barcelona 14|09|2016
0
La Diputació subvenciona l'Ajuntament de Santa Perpètua per millorar la formació de les persones desocupades
La Riera de Caldes torna a formar persones aturades . Cedida
LES CLAUS

Al territori hi ha 250 empreses de transport i 800 autònoms

Els participants rebran una formació de 600 hores i 300 hores de pràctiques

Com des de fa dos anys l'Ajuntament de Santa Perpètua, en representació dels ajuntaments de Caldes de Montbui, La Llagosta, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat, ha rebut una subvenció de 130.560,45 euros per executar el projecte LOGIS OCUPACIÓ, dins del marc de la convocatòria Ocupació a la Indústria Local.

Amb ell es busca aconseguir la inserció laboral de les persones participants comptant amb la participació activa de les empreses de la Riera de Caldes. Tanmateix, per a la concessió d'aquesta nova edició del programa la Diputació de Barcelona ha tingut present el grau d'inserció dels participants dels anys anteriors i la important activitat logística de la Riera de Caldes, que representa el 20% en les empreses industrials, 250 empreses de transport i 800 autònoms.

Enguany els participants, entre 120 i 150, podran optar entre dos itineraris de formació i accions modulars, que permetran la participació de 50 persones. Els dos itineraris, de 600 hores cadascú, donen accés a dues professions, tècnic de logística i administratiu en logística. En tots dos els continguts són logística, informàtica i anglès i 300 hores de pràctiques en empreses. A més, les accions modulars permetran obtenir carnets professionals del sector de la logística.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic