Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"El que l'Estat anomena pirateria jo en dic intercanvi d'informació"

Simona Levi, fundadora de Xnet
Simona Levi
Accedeix
Barcelona compra edificis de la Generalitat per finançar l’L10
ACN Barcelona 27|12|2016
0
El consistori gasta 40 MEUR en adquisicions amb la condició que es destinin a construir les estacions de la Marina
Colau, Junqueras, Pisarello, Sanz i Rull al consistori barceloní . ACN
LES CLAUS

L'acord permetrà que el metro arribi als barris del passeig de la Zona Franca el 2018

Dues grans peces de Can Batlló, la Llotja i part de les Cotxeres de Borbó tindran usos públics

L'Ajuntament de Barcelona ha signat aquest dimarts un conveni per adquirir béns immobles de la Generalitat per valor de 40 milions d’euros a canvi que el Govern inverteixi íntegrament aquests diners en les obres de dues noves estacions de la Línia 10 sud del metro, Foneria i Foc Cisell, perquè entrin en funcionament a principis del 2018.

L'acord de finançament permetrà que el metro arribi als barris de la Marina del Port i la Marina del Prat Vermell, al passeig de la Zona Franca, i donar servei a una població potencial de 70.000 habitants. Es tracta d'una històrica reivindicació dels veïns d'aquests barris.

D'altra banda, el patrimoni que adquireix el consistori barceloní inclou naus i solars de Can Batlló, l'edifici de la Llotja i part de les antigues Cotxeres de Borbó, que es destinaran a habitatge i equipament públic.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic