Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"És impossible que la innovació estigui regulada, el tema és la velocitat de la legislació"

Mar Alarcón, fundadora de SocialCar
Mar Alarcón
Accedeix

Els països europeus que més compren online

Redacció VIA Empresa Barcelona 13|02|2017
0
Amb prou feines la meitat dels usuaris d’Internet a Espanya utilitzen el comerç electrònic, mentre al Regne Unit ho fan gairebé 9 de cada 10
Un gest cada cop més habitual: comprar per Internet . Getty

El comerç electrònic s’ha quedat a mig camí a Espanya. Una frase que pot semblar negativa però que amaga una gran oportunitat per als que volen vendre els seus productes a través de la xarxa: encara hi ha mig mercat per explotar. Encara que cada cop hi estiguem més acostumats i les grans companyies es barallin per ser els reis de l’entrega immediata; el cert és que poc més del 50% dels usuaris d’Internet a Espanya s’han decidit a comprar béns i serveis a la xarxa durant el 2016. Una xifra que contrasta, per exemple, amb la del Regne Unit, el país que encapçala el rànquing amb un 86,5%.

Britànics, danesos i alemanys, segurament més acostumats a les antigues compres per catàleg; són els més assidus compradors per Internet. El seu percentatge d’usuaris d’ecommerce supera amb escreix la mitjana de la UE, que se situa en el 66%.

A l’altre cantó, el dels països on el comerç electrònic és menys popular, destaca el baix percentatge de Romania. Només un 18% dels seus habitants han comprat online durant el darrer any. Bulgària i Xipre tampoc aposten gaire per aquest tipus de compra, igual que Itàlia. Tot just un 40% dels usuaris d’Internet al país transalpí han optat per fer alguna adquisició a la xarxa.

 

 

T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic