Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Ja no parlem de turistes, sinó de viatgers i els viatgers volen experiències amb valors com l'ecologia"

Jaume Padilla, CEO de Greencostumers
Jaume Padilla
Accedeix
Lleida acollirà el 29è Congrés d'empreses organitzadores de congressos
ACN Lleida 31|01|2017
0
El certamen tindrà lloc del 16 al 18 de febrer a la Llotja de Lleida i reunirà 200 professionals
Imatge general de l'entrada de la Llotja de Lleida des de la barana del riu
LES CLAUS

Boltà:  "Serà un punt d'inflexió per la ciutat de Lleida, tal com va succeir a Girona el 2012"

Peris: "La Llotja de Lleida actua de dinamitzador econòmic d'altres sectors de la ciutat"

La ciutat de Girona va celebrar un congrés similar l'any 2012

La Llotja de Lleida serà l'escenari del 16 al 18 de febrer del 29è Congrés estatal d'empreses organitzadores professionals de congressos (OPC), un esdeveniment que reunirà a la capital del Segrià uns 200 experts en l'organització i prescripció d'aquests esdeveniments.

El congrés acollirà diferents sessions de debat, entre les quals destaquen la dedicada a set societats medico-científiques de l'Estat, especialitzades en l'organització d'esdeveniments, que apleguen fins a 10.000 participants, per parlar dels reptes de futur del món dels congressos. Un altre tema de debat abordarà les noves realitats d'allotjaments turístics, i es completarà amb tres tallers. Dos estaran centrats en les noves tecnologies (retransmissions via Twitter, abans, durant i després del congrés, i l'aplicació de la ràdio freqüència i l'assistència virtual), mentre l'altre serà una invitació a les institucions i organitzacions, que acostumen a organitzar reunions pròpies, a conèixer els elements bàsics per dur-les a terme. Els participants també podran gaudir de visites a un molí d'oli i a un celler de vi.

Durant la presentació de la trobada, el tinent d'alcalde de la Paeria i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme, de l'Ocupació i l'Emprenedoria, Rafael Peris, ha destacat que el congrés, a més de reforçar el paper del palau de congressos de la Llotja com a equipament, també "actua de dinamitzador econòmic d'altres sectors de la ciutat, començant per l'hostaleria i continuant pel comerç en general, que és qui rep els efectes directes dels congressistes, que també tenen temps per descobrir i visitar la seu del congrés".

Lleida, ciutat de congressos
Peris ha assenyalat que el congrés de l'OPC suposa "una oportunitat excel·lent per difondre i comercialitzar la ciutat com a destí de turisme de congressos estatals i internacionals". El tinent d'alcalde ha manifestat que la Paeria, a través de Turisme de Lleida, "té una eina important per ajudar a la captació de congressos, com és el Lleida Event & Convention Bureau, a través del qual es donen suport a aquest tipus d'iniciatives".

Per la seva part, el president de l'Associació d'Empreses Organitzadores de Congressos i Reunions (OPC) a Catalunya, Jaume Boltà, ha valorat ser la seu de l'organització d'aquest congrés, i ha confiat que "serà un punt d'inflexió per la ciutat de Lleida, tal com va succeir a Girona el 2012".
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic