Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Entre un 60% i un 80% de les vendes d'una companyia es troben a la planta de producció"

Diego Sáez de Eguílaz, fundador de MESbook
Diego Sáez de Eguílaz
Accedeix
Amazon busca 40 escollits a Barcelona
Redacció VIA Empresa Barcelona 13|02|2017
0
El gegant de l’ecommerce ja ha obert el procés de selecció per incorporar tècnics i directius per al seu nou centre logístic
Centre logístic d'Amazon a Barcelona.Europa Press
LES CLAUS

Health and Safety Manager i IT Support Technician són les darreres posicions que ha obert

L'objectiu és generar 1.500 llocs de treball un cop el centre logístic estigui en funcionament

Una quarantena de tècnics i directius de l’àmbit de l’enginyeria, el control de qualitat o la seguretat. Aquests són els perfils que busca Amazon a Barcelona per començar a nodrir el nou centre logístic que està construint a El Prat de Llobregat i que començarà a distribuir paquets a partir del 4 d’octubre. Posicions com la de Health and Safety Manager, IT Support Technician o IT Suport Engineer són les darreres que ha obert la companyia de comerç electrònic.

Les previsions d’Amazon apunten a generar 1.500 llocs de treball un cop el centre logístic estigui en funcionament. De moment, però, la recerca de treballadors ha començat pels perfils més específics a l’hora de dirigir el centre. Al seu portal Amazon Jobs, on concentra les ofertes de feina a escala mundial, ja s’hi poden trobar les 38 ofertes per a Barcelona.

Entre elles, la companyia de Jeff Bezos ofereix el càrrec de responsable de Recursos Humans (HR Manager) o el de responsable de l’àrea d’Operacions (Senior Operations Manager).
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic