Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Ser global i que et comprin per molts milions és una situació que viu una de cada mil empreses"

Christian Rodríguez, fundador de ByHours
Christian Rodriguez
Accedeix

Els països que més naveguen des del mòbil

Redacció VIA Empresa Barcelona 27|02|2017
0
Espanya, Xipre i Holanda són els Estats europeus on més usuaris prefereixen l’smartphone a l’hora de consultar Internet
Els espanyols són els que més utilitzen el mòbil per navegar per Internet.
No és cap casualitat que el Mobile World Congress s’hagi convertit en una de les fires més destacades coincidint amb l’arribada dels smartphones. Reunir mòbils i Internet ha revolucionat indústries i societats. Només a Europa, vuit de cada 10 usuaris ha navegat per la xarxa a través del seu dispositiu mòbil durant el 2016, resultant el mitjà preferit per fer-ho. Són dades d’Eurostat que mostren com tan sols a la República Txeca, Estònia, Lituània, Polònia i Eslovàquia els seus ciutadans encara prefereixen l’ordinador per consultar Internet. En aquest sentit, lluny d’aquests països se situa Espanya, que encapçala el rànquing d’usuaris d’Internet mòbil.

Un 93% dels espanyols utilitza prioritàriament el seu smartphone per connectar-se a la xarxa. Xipre, Holanda i Croàcia també mostren alts percentatges de preferència pel mòbil. En canvi, tan sols un 55% dels txecs considera el telèfon com el seu mitjà habitual de connexió, seguits pels polonesos (60%) i letons (62%) a la cua del rànquing.

 


Si en lloc de consultar les dades per països ho fem per franges d’edat, observem que són els joves d’entre 16 i 24 anys els que més utilitzen el mòbil (94%) i el portàtil (71%). Per contra, l’ordinador clàssic és més utilitzat pels europeus d’entre 25 i 74 anys; mentre la tauleta segueix captant usuaris en totes les edats a marxes forçades.

 
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic