Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"La segona i tercera revolució industrial ens ha deixat sol i platja, però la quarta significa sol i dades"

Benjamí Villoslada, Director general de Desenvolupament tecnològic del Govern de les Illes Balears
Benjamí Villoslada
Accedeix
Grifols refinança 6.300 milions de dòlars
ACN Barcelona 07|02|2017
0
L’interès de la companyia és reduir ràpidament els nivells d’endeutament generant fluxos de caixa
Grifols vol obrir el seu ventall internacional . Cedida
LES CLAUS

La companyia redueix el diferencial al 2% i allarga venciments

50 entitats financeres han subscrit el tram A i 140 inversors institucionals el tram B

El cost mig del deute refinançat se situa en el 2,65%

La catalana Grifols ha conclòs el procés de refinançament del deute iniciat el 9 de gener del 2017. Això li ha permès optimitzar el deute, millorar les condicions de finançament en tots els trams i allargar els venciments. A través d’un comunicat la companyia ha destacat que el procés s’ha dut a terme en “temps rècord” per la bona acceptació als mercats de capital internacionals.

50 entitats financeres han subscrit el tram A i 140 inversors institucionals el tram B. L’import total del deute subjecte a aquest procés ascendia a 6.300 milions de dòlars, dins dels quals hi ha els 1.700 de crèdit per finançar part de la compra del negoci de diagnòstic transfusional d’Hologic.

El cost mig del deute refinançat se situa en el 2,65%. Des de la companyia s’anuncia el compromís de reduir ràpidament els nivells d’endeutament. En concret, es preveu absorbir l’augment de deute amb més capacitat de generació de fluxos de caixa. Històricament, es recorda des de l’empresa, Grifols ha “demostrat” capacitat de desapalancament després de les adquisicions que fa.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic