Aquest web utilitza cookies pr˛pies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiŔncia de navegaciˇ. L'accÚs i ˙s del web implica la seva acceptaciˇ. Per a mÚs informaciˇ, pot accedir a la nostra PolÝtica de Cookies

"No hi ha cap tarifa d’aigües de cap ciutat espanyola que el preu el posi l'empresa, les aprova el ple municipal"

Ramiro Aurín, enginyer de Camins i pioner en l'enginyeria ambiental a Espanya
Ramiro Aurin
Accedeix
Grifols refinança 6.300 milions de dòlars
ACN Barcelona 07|02|2017
0
L’interès de la companyia és reduir ràpidament els nivells d’endeutament generant fluxos de caixa
Grifols vol obrir el seu ventall internacional . Cedida
LES CLAUS

La companyia redueix el diferencial al 2% i allarga venciments

50 entitats financeres han subscrit el tram A i 140 inversors institucionals el tram B

El cost mig del deute refinanšat se situa en el 2,65%

La catalana Grifols ha conclòs el procés de refinançament del deute iniciat el 9 de gener del 2017. Això li ha permès optimitzar el deute, millorar les condicions de finançament en tots els trams i allargar els venciments. A través d’un comunicat la companyia ha destacat que el procés s’ha dut a terme en “temps rècord” per la bona acceptació als mercats de capital internacionals.

50 entitats financeres han subscrit el tram A i 140 inversors institucionals el tram B. L’import total del deute subjecte a aquest procés ascendia a 6.300 milions de dòlars, dins dels quals hi ha els 1.700 de crèdit per finançar part de la compra del negoci de diagnòstic transfusional d’Hologic.

El cost mig del deute refinançat se situa en el 2,65%. Des de la companyia s’anuncia el compromís de reduir ràpidament els nivells d’endeutament. En concret, es preveu absorbir l’augment de deute amb més capacitat de generació de fluxos de caixa. Històricament, es recorda des de l’empresa, Grifols ha “demostrat” capacitat de desapalancament després de les adquisicions que fa.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletÝ de VIA Empresa i rebrÓs la informaciˇ mÚs destacada al teu correu electr˛nic