Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Hi ha empreses que paguen quasi el doble per ser al 22@ i atreure el millor talent al seu equip"

Javier Bernades, soci director de Cushman & Wakefield
Javier Bernardes
Accedeix
Tendències Mobile World Congress
Més cotxes que telèfons al MWC
Pau Garcia Fuster L'Hospitalet de Llobregat 28|02|2017
0

No només les companyies del sector ocupen una edició del Mobile World Congress on hi han desembarcat totes les empreses d’automoció

Seat mostra el seu smart city car al MWC . PGF
LES CLAUS

Seat, Peugeot, Jaguar o BMW han portat els seus cotxes al MWC

El Nokia 3310 torna amb un disseny renovat i quatre colors (vermell càlid, groc, blau fosc i gris)

Els mòbils Hisense poden caure a terra sense problemes

Seat ha anunciat aquest dilluns que el seu primer vehicle elèctric es podrà comprar el 2019. Ho ha fet en una presentació al Mobile World Congress perquè enguany, aquesta fira, és el ‘place to be’ per a la indústria de l’automòbil. L’eMii, que és com s’anomenarà el vehicle de Seat, tindrà una autonomia de 150 quilòmetres i una velocitat màxima de 130 quilòmetres per hora, amb un sistema de càrrega ràpida de 30 minuts. Barcelona, a més, serà la ciutat on començaran les primers proves dels seus deu primers prototips que els treballadors de Barcelona Tech City podran gaudir a partir de l’abril.

Però no només Seat ha portat els seus cotxes al Mobile World Congress. Els assistents a la fira aquest any gairebé troben més cotxes que telèfons passejant entre els diversos estands. Peugeot, Jaguar o BMW també aprofiten aquest gran esdeveniment per mostrar les novetats dels seus vehicles. Una indústria més que se suma al carro de la tecnologia mòbil tal com també demostra el rentat de cara del proper Saló de l’Automòbil.

Jaguar tampoc s'ha volgut perdre el congrés. PGF


Mòbils que tornen...
Per si la invasiva presència de vehicles no fos prou, una altra de les paradoxes d’aquesta edició del Mobile World Congress és que el terminal estrella sigui un telèfon de 49 euros que ni tan sols es connecta a Internet. Efectivament, estem parlant del Nokia 3310. La companyia sueca disposa d’un dels estands més grans del saló, amb diversos espais on presenten la seva nova gamma de smartphones, un circuit per a cotxes teledirigits a través del mòbil i moltes altres novetats. Però tothom es concentra a la taula del Nokia 3310.

El nou Nokia 3310 és l'estrella d'aquest MWC. PGF


El mític telèfon torna amb un disseny renovat, quatre colors (vermell càlid, groc, blau fosc i gris), prometent un temps de conversa de 22 hores i (atenció!) una bateria en espera que pot durar fins a un mes. Sens dubte, una bona opció per als més nostàlgics de l’Snake i per aquells que vulguin un segon terminal per quan decideixen desconnectar de debò.

...i mòbils que no es trenquen
Si no pots competir en glamur, sigues el millor en el que realment preocupa els usuaris. Això és el que deu pensar la marca xinesa Hisense, que es presenta en aquesta edició del Mobile World Congress amb una gamma de telèfons robustos. I per robust entenem telèfons pels quals no cal patir per la pantalla. Així ho demostraven:A més a més de ser útils per fer malabars, des d’Hisense asseguren que els seus terminals són lleugers, ràpids, econòmics i submergibles.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic