Aquest web utilitza cookies pr˛pies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiŔncia de navegaciˇ. L'accÚs i ˙s del web implica la seva acceptaciˇ. Per a mÚs informaciˇ, pot accedir a la nostra PolÝtica de Cookies

"Hi ha empreses que paguen quasi el doble per ser al 22@ i atreure el millor talent al seu equip"

Javier Bernades, soci director de Cushman & Wakefield
Javier Bernardes
Accedeix
Ser feliç a casa i a la feina
Aida Corón Barcelona 03|02|2017
0
El sociòleg i economista Santiago Vázquez proposa un mètode basat en la Psicologia Positiva per millorar el rendiment personal i augmentar la productivitat de l'empresa
La felicitat a la feina ajuda les empreses a ser mÚs productives . Getty
LES CLAUS

"Si hem de treballar 40 anys o mÚs, podem renunciar a intentar ser felišos a la feina?"

Un equip desmotivat Ús ineficient i provoca una baixa productivitat en l'empresa

Cal prendre consciŔncia d'un mateix i de l'entorn per adaptar-se i ser feliš

"Si hem de treballar 40 anys o més, podem renunciar a intentar ser feliços a la feina? És possible plantejar-se ser feliç a la vida sense ser feliç a la feina?". És una pregunta de resposta difícil, sobretot si es té en compte que gran part de la societat no és capaç de concebre la vida laboral com una part imprescindible d'ells mateixos.

Per això, aquesta mateixa pregunta és la que es formula el sociòleg i economista Santiago Vázquez al llibre La felicidad en el trabajo y en la vida (LID Editorial, 2016). És una mena de qüestionament introductori que ha de fer repensar el lector, ajudar-lo a fer un canvi de xip i empènyer-lo cap a un camí més satisfactori amb ell mateix.

I és que les males cares, les jornades interminables, l'estrès, la incomprensió, les ordres o la incomunicació són una constant en el lloc de feina. L'únic resultat que genera és una plantilla desmotivada i infeliç, i una empresa amb una productivitat molt per sota del que hi hauria.

La solució que Vázquez proposa és aplicar la Psicologia Positiva. Per a ell, és impossible treballar i viure d'una altra manera que no suposi ser feliç a les esferes personals i professionals. El seu mètode està basat en la creació d'àmbits organitzatius que afavoreixen el bon ambient a través de l'augment dels nivells de consciència i responsabilitat.

Aquesta presa de consciència la farà el lector des de quatre àmbits. El primer és el que l'autor anomena el 'Jo amb mi mateix', el qual recull la importància de l'autoconeixement i l'autogestió com a elements clau de la intel·ligència emocional que intervé en la felicitat.

El següent és el 'Jo amb tu'. Aquest aborda la intel·ligència social, l'encarregada de fer prosperar les relacions amb els altres i l'entorn. En tercer lloc es troba el 'Jo flexible', que té a veure amb la capacitat d'adaptació de l'individu. I, finalment, hi ha el 'Jo feliç', on es presenta un pla amb set accions per augmentar els nivells de felicitat i satisfacció.

 


Autor: Santiago Vázquez
Editorial: LID Editorial
Any de publicació: 2016

Més informació 
 


Ets subscriptor de VIA Empresa? Entra, participa en el sorteig que fem cada setmana i emporta't aquest llibre.

T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletÝ de VIA Empresa i rebrÓs la informaciˇ mÚs destacada al teu correu electr˛nic