Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Sense mesurar la felicitat és impossible saber si l'empresa realment ajuda els empleats"

David Tomás, cofundador de Cyberclick
David Tomàs
Accedeix

Tremola LinkedIn! Facebook ja és aquí

Quico Domingo Barcelona 17|02|2017
0
La xarxa social, que ja funciona com a aparador comercial i informatiu, també serà plataforma de connexió per a empreses i candidats 
Facebook s'ha convertit ja en un gran aparador d'ofertes
LES CLAUS

La xarxa posarà en contacte candidats i responsables fent servir Facebook Messenger 

L'anterior novetat, Facebook Careers, encara no està disponible per a negocis europeus

Fa pràcticament un mes explicàvem que LinkedIn havia fet un esforç per renovar-se, canviant completament disseny de la seva versió web, i que aquest nou disseny recordava en molts aspectes a Facebook. Ara, la xarxa social de Mark Zuckerberg acaba d'anunciar que aviat les pàgines de negocis dels Estats Units i Canadà disposaran d'una opció per publicar i gestionar ofertes de feina des de la mateixa xarxa.

El procés, tal com es detalla en un vídeo publicat per Facebook de manera oficial, és molt similar a la creació d'una entrada normal en el mur de la pàgina. L'única diferència és que en el cas de les ofertes de feina s'hi podran especificar alguns camps concrets com ara el tipus de feina o el salari.Així doncs, amb molt pocs passos, les empreses podran aprofitar la seva audiència a Facebook per captar possibles nous treballadors.

Un altre dels punts forts d'aquesta nova opció és que els interessats podran apuntar-se a una oferta amb un sol clic, que els posarà en contacte amb els responsables de l'empresa fent servir Facebook Messenger.

A més, Facebook ha creat un nou portal, anomenat Facebook Careers, en el qual s'agruparan totes les ofertes de feina de les diferents pàgines de negocis. Ara per ara, aquesta funció encara no està disponible per a negocis europeus, però tal com passa amb la resta de novetats de la popular xarxa social, és d'esperar que a poc a poc vagi apareixent a la resta de països del món.

T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic