Aquest web utilitza cookies pr˛pies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiŔncia de navegaciˇ. L'accÚs i ˙s del web implica la seva acceptaciˇ. Per a mÚs informaciˇ, pot accedir a la nostra PolÝtica de Cookies

"No hi ha cap tarifa d’aigües de cap ciutat espanyola que el preu el posi l'empresa, les aprova el ple municipal"

Ramiro Aurín, enginyer de Camins i pioner en l'enginyeria ambiental a Espanya
Ramiro Aurin
Accedeix

Waze es prepara per arribar al cotxe

Quico Domingo Barcelona 01|03|2017
0
La popular aplicació treballa per deixar el mòbil i aterrar dins mateix de cada vehicle
Ben aviat podrÝem veure Waze al navegador del vehicle.
LES CLAUS

Ara, l'˙nica pega de Waze Ús que per fer-la servir hem de dur-la al telŔfon m˛bil

Aquesta nova versiˇ de Waze seria capaš d'accedir a dades del vehicle

Podríem discutir sobre si els navegadors GPS ens han fet més estúpids o més eficients, però el que és indiscutible és la sensació d’estúpids que ens queda quan programem una ruta al GPS i acabem atrapats en un embús.

Waze és un navegador GPS propietat de Google orientat a resoldre aquest problema. La seva mecànica és tan simple com brillant: l’app fa servir les dades de velocitat dels seus mateixos usuaris per decidir quina és la ruta més òptima. Així doncs, l’app evitarà fer-nos passar per carrers on sap que el trànsit és lent.

Sona perfecte, oi? L’única pega de Waze és que per fer-la servir hem de dur-la al telèfon mòbil. Això vol dir que o posem un suport al cotxe per enganxar-hi el telèfon i intentem fer diana a les opcions de la pantalla, o ens arrisquem a conduir amb el telèfon a la mà, amb el perill que això implica.

De fet, fa temps que els usuaris de Waze reclamen al seus creadors que desenvolupin una versió de l’aplicació capaç d’executar-se en navegadors moderns com ara els sistemes Carplay o Android Auto. Tot i que els desenvolupadors de l’app treballen per tal que sigui compatible amb navegadors de cotxe Android, ara sembla que la companyia podria anar un pas més enllà.

Gràcies a un acord amb el SmartDeviceLink Consortium –una associació encarregada de definir protocols oberts de comunicació entre vehicles i aplicacions–, Waze podria arribar ben aviat a les pantalles dels nostres navegadors GPS. I no només això, sinó que aquesta nova versió de Waze seria capaç d’accedir a dades del vehicle com el nivell de benzina, la velocitat i resistència del vent o la pressió dels pneumàtics.

D’entrada, aquesta informació podria servir per ajudar l’app a calcular les rutes d’una manera molt més eficaç, tot i que a ningú se li escapa que també seria realment útil per millorar l’experiència publicitària. Ara, una de les vies de finançament de Waze és mostrar anuncis relacionats amb negocis o esdeveniments propers a la posició del vehicle. Amb l’accés a la informació del vehicle, Waze podria suggerir-nos establiments molt més útils, com ara benzineres o mecànics.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletÝ de VIA Empresa i rebrÓs la informaciˇ mÚs destacada al teu correu electr˛nic