Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"No hi ha cap tarifa d’aigües de cap ciutat espanyola que el preu el posi l'empresa, les aprova el ple municipal"

Ramiro Aurín, enginyer de Camins i pioner en l'enginyeria ambiental a Espanya
Ramiro Aurin
Accedeix

Whatsapp Status ja és aquí

Quico Domingo Barcelona 22|02|2017
0
L’aplicació de missatgeria se suma a la moda dels ‘stories’ amb aquesta nova funcionalitat
Arriba el Whatsapp Status.
LES CLAUS

Arriba de manera gradual a tots els usuaris d'Android, iPhone i Windows Phone

Mimetitza el ja popular Instagram Stories que, a la vegada, copia Snapchat Stories

El mes de novembre explicàvem els rumors que apuntaven que Whatsapp, l’aplicació de missatgeria mòbil més popular a casa nostra, estava a punt d’incloure una nova funcionalitat anomenada Status, que mimetitza el ja popular Instagram Stories que, a la vegada, copia Snapchat Stories.

Ara, només uns mesos després, arriba la confirmació oficial per part de la companyia que aquesta nova funcionalitat ja és una realitat per a alguns usuaris.

La notícia ha arribat a través d’una publicació al blog de l’empresa propietat de Facebook, en la que Jan Koum, el seu CEO, explica l’evolució del concepte d’”estat” en l’app al llarg dels anys.

L’actualització d’aquesta nova funcionalitat ja està començant a arribar de manera gradual a tots els usuaris d’Android, iPhone i Windows Phone, que en els propers dies podran crear històries amb vídeos i imatges decorats amb text i emoticones, al més pur estil Snapchat o Instagram.

De fet, aquest concepte va ser inventat per Snapchat. Ara bé, després que Instagram n’afusellés la funcionalitat, l’aplicació de missatgeria del petit fantasma groc ha anat patint un estancament. Ara, amb l’entrada en joc dels més de mil milions d’usuaris de Whatsapp, pot fer-li molt de mal.

Els responsables de Whatsapp no han concretat encara quan trigarà Status a estar disponible a tot el món, tot i que si segueix el patró de les trucades de veu i vídeo, en poques hores hauríem de començar a veure les primeres actualitzacions al nostre país.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic