Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"No hi ha cap tarifa d’aigües de cap ciutat espanyola que el preu el posi l'empresa, les aprova el ple municipal"

Ramiro Aurín, enginyer de Camins i pioner en l'enginyeria ambiental a Espanya
Ramiro Aurin
Accedeix
BlueBay Hotels estrena un nou establiment a Barcelona
Europa Press Barcelona 14|03|2017
0
La cadena hotelera mallorquina incorpora el Reding Croma per incrementar la seva oferta a Catalunya
El primer hotel de la cadena a Catalunya està situat a Sant Cugat del Vallès
LES CLAUS

La incorporació es produeix com a part del pla estratègic 2017-2020

BlueBay Hotels compta amb 20 hotels a tot l'Estat espanyol

La firma preveu incrementar la seva oferta prop d'un 50%

La cadena mallorquina BlueBay Hotels ha incorporat l'Hotel Reding Croma a la capital catalana. Es tracta d’un hotel de tres estrelles, situat al centre de Barcelona i el qual es converteix en el segon establiment de la companyia a Catalunya. El primer hotel que va situar al territori es troba a la ciutat de Sant Cugat del Vallès, el BlueBay City Barcelona Sant Cugat.

La incorporació es produeix com a part del pla estratègic 2017-2020 amb el qual preveu incrementar la seva oferta prop d'un 50%, comptant amb més de 60 hotels en 30 destinacions i més de 50.000 llits al final del període, incloent-hi tant establiments en propietat com sota gestió, segons informa la companyia en un comunicat.

La firma presidida per l’empresari espanyol, Jamal Satli Iglesias, ha tancat l’exercici 2016 amb 43 hotels en 22 destiancions i amb 22.711 llits, el que suposa un increment del 56% respecte l’any 2011.

Amb seu a Palma de Mallorca, a Espanya opera 20 hotels a Illes Balears, Canàries, Andalusia, Barcelona, València i Madrid. I a més a més, BlueBay Hotels gestiona 43 hotels a Europa, Pròxim Orient, nord d'Àfrica i Carib sota quatre marques hoteleres ben diferenciades: Li Royal Hotels & Resort, Blue Diamond, BlueBay Hotels & Resorts i BelleVue Hotels & Resorts.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic