Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"No hi ha cap tarifa d’aigües de cap ciutat espanyola que el preu el posi l'empresa, les aprova el ple municipal"

Ramiro Aurín, enginyer de Camins i pioner en l'enginyeria ambiental a Espanya
Ramiro Aurin
Accedeix
Covestro i Ercros seran a Tarragona i Flix fins el 2020
ACN Tarragona 17|03|2017
0
Les dues companyies s'han compromès a subministrar-se mútuament per mantenir l’activitat
Fàbrica d'Ercros . Jordi Marsal (ACN)
LES CLAUS

La filial de Bayer comprarà el 40% del clor de la química catalana

Ercros adquirirà l'àcid clorhídric que produeixi Covestro

Covestro i Ercros han arribat a un acord per mantenir l'activitat de les seves respectives plantes d'MDI a Tarragona i fosfat bicàlcic a Flix (Ribera d'Ebre) fins, almenys, l'any 2020. Totes dues companyies s'han compromès a subministrar-se mútuament per continuar garantint les seves respectives produccions.

El contracte preveu que Covestro continuarà adquirint clor a Ercros, fins al 40% de la seva producció anual prevista en el nou pla d'adaptació al canvi tecnològic. Amb aquesta substància, la filial de Bayer produirà àcid clorhídric a la planta d'MDI de Tarragona que vendrà a la química catalana perquè subministri la planta de fosfat bicàlcic de Flix, seguint el mateix esquema de proveïment vigent actualment.

Segons Covestro, la mesura permetrà "minimitzar" l'acomiadament de 120 treballadors previst inicialment amb el tancament de la fàbrica de Tarragona, que l'empresa mantenia com a definitiu fins fa només unes setmanes. Tampoc perillen, de moment, els 40 llocs de treball que Ercros manté a Flix amb la producció de fosfat bicàlcic.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic