Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Ser global i que et comprin per molts milions és una situació que viu una de cada mil empreses"

Christian Rodríguez, fundador de ByHours
Christian Rodriguez
Accedeix
El Sónar s’exporta a Hong Kong i Istambul
ACN Barcelona 20|03|2017
0
El festival de música avançada arriba a la ciutat xinesa i a la capital turca
El festival de música avançada Sònar s'exporta al món . ACN
LES CLAUS

Dj Shadow, Kode9, Dave Clarke i Ellen Allien actuaran l'1 d'abril a la ciutat xinesa

En paral·lel se celebrarà a la ciutat una edició de Sónar+D

El Festival Sónar celebrarà la seva primera edició a la ciutat de Hong Kong el proper 1 d’abril. L’esdeveniment tindrà lloc al Science Park i hi participaran una quarantena d’artistes, entre els quals els consagrats Dj Shadow, Kode9, Dave Clark, Ellen Allien, Daito Manabe, Gilles Peterson i Clark.

També hi actuaran artistes xinesos com Dragotown Trap House, Ocean Lam i Choi Sai, i altres artistes internacionals emergents com Evian Christ, Nosaj Thing, Lady Leshurr o Gorgon City, entre altres. En paral·lel se celebrarà a la ciutat una edició de Sónar+D, que com a Barcelona, inclou instal·lacions immersives, xerrades, tallers i performances que mostraran les darreres innovacions en realitat virtual i arts digitals.

A més el 24 i 25 de març Sónar debutarà també a Istambul, concretament al centre d’art Zorlu Performing Arts Center. Hi participaran artistes de renom com Róisín Murphy, Nina Kravitz, Floating Points, Clark, Kode9 i Prins Thomas.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic