Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Hi ha empreses que paguen quasi el doble per ser al 22@ i atreure el millor talent al seu equip"

Javier Bernades, soci director de Cushman & Wakefield
Javier Bernardes
Accedeix

Els millors països per ser emprenedor social

Redacció VIA Empresa Barcelona 27|03|2017
0
Els Estats Units, el Canadà i el Regne Unit són els entorns més favorables per engegar projectes d'emprenedoria social
Els emprenedors socials poden trobar als Estats Units un bon lloc per començar.
L'emprenedoria social guanya cada cop més adeptes convençuts de trobar-hi la millor manera per canviar els problemes de cada societat. Ara bé, la capacitat per construir un autèntic projecte d'aquest tipus depèn en gran mesura de l'entorn. The Thomson Reuters Foundation elabora el rànquing The best countries to be a social entrepreneur, que situa els Estats Units i el Canadà com el millor lloc per començar.

Per tal d'elaborara aquesta classificació, l'estudi valora diversos àmbits. El suport governamental, la capacitat d'atreure equip amb talent o la comprensió de l'opinió pública són importants. També les possbilitats reals de guanyar-s'hi la vida o l'accés al finançament. Un dels trets destacats és comprovar que el fenomen de l'emprenedoria social arriba a bona part del planeta. On costa més, però, és a l'Àfrica. Tot i així, països com Egipte (30) o Nigèria (33) són ferms candidats a revertir la situació i ja per davant d'Espanya (35).

Amplia el mapa per veure el rànquing

T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic