Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Hi ha empreses que paguen quasi el doble per ser al 22@ i atreure el millor talent al seu equip"

Javier Bernades, soci director de Cushman & Wakefield
Javier Bernardes
Accedeix

Els països amb més doctorats

Redacció VIA Empresa Barcelona 03|04|2017
0
Només als Estats Units hi ha més del doble de postgraduats universitaris que a Alemanya, el segon país amb més doctors
Espanya es troba en el Top 10 de països amb més doctorats.Acistock
Si l’educació és vital per al progrés d’una societat, el nombre de doctorats que assoleix un país pot ser un indicador interessant. L’OECD Science, Technology and Innovation Outlook 2016 recull una classificació dels estats amb més persones que han obtingut aquest títol, amb dades corresponents al 2014. Els Estats Units encapçalen de forma clara el rànquing, amb una xifra que supera en més del doble la del segon país de la llista: Alemanya.

El Regne Unit i l’Índia segueixen de prop les xifres alemanyes; mentre al seu darrere en un tercer nivell hi ha el Japó, França, Corea del Sud, Espanya o Itàlia. L’anàlisi de l’OCDE també posa de manifest que el nombre de doctorats ha incrementat amb força a tot el món les dues últimes dècades, especialment entre els països que formen part d’aquesta organització. De fet, el 74% de doctorats arreu del planeta pertanyen a països membres de l’OCDE.

Els països amb més doctorats

 
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic