Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"El que l'Estat anomena pirateria jo en dic intercanvi d'informació"

Simona Levi, fundadora de Xnet
Simona Levi
Accedeix

Els països europeus més emprenedors

Redacció VIA Empresa Barcelona 10|04|2017
0
En contra del que pugui semblar, les societats més emprenedores del continent es troben a Estònia, Suècia i Letònia
Tallin, la capital d'Estònia, a part de ser Patrimoni de la Humanitat per la Unesco és un important pol emprenedor . Wikipedia
Quan parlem d’emprenedoria i societats amb iniciativa segurament el primer que ens ve el cap no és Estònia. Ara bé, segons l’estudi Europe’s Hidden Entrepreneurs, elaborat pel World Economic Forum, el país bàltic és el més emprenedor del continent, amb un 15,80% d’emprenedors. Suècia i Letònia completen el podi. Països com Alemanya (24), França (25) o Espanya (27) ni tan sols apareixen en el Top 20.

L’estudi també diferencia els emprenedors dels intraprenedors, els que engeguen una idea de negoci dins el seu actual lloc de feina. Aquest apunt serveix per comprovar algunes diferències. Per exemple, com els països escandinaus són els més proclius a aquest tipus d’iniciativa. A Suècia i Dinamarca hi ha més intraprenedors que emprenedors.

Els països europeus més emprenedors

 
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic