Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

“Els nens d’avui dia són orfes digitals; els estem donant unes eines potentíssimes però no els ensenyem a fer-les servir”

Susana Lluna, periodista
Susana Lluna
Accedeix

Facebook permetrà els "No m’agrada"

Quico Domingo Barcelona 07|03|2017
0
Les últimes proves de la companyia de Mark Zuckerberg inclouen l’opció “Dislike”
La funcionalitat de "dislike" a Facebook no trigarà a arribar.FB
LES CLAUS

Facebook està començant a provar un sistema per indicar emocions similar al del Messenger

S'hi ha afegit la d'un polze cap avall, indicant un "No m'agrada"

Aquesta nova reacció s'està provant en alguns usuaris

Fa aproximadament un any, Facebook va actualitzar el seu popular “m’agrada” per afegir-hi noves expressions com ara els “M’encanta”, “haha”, “Renoi”, “Trist” i “Enfadat”. No obstant, la popular xarxa social no es va atrevir a incloure el que podia semblar més obvi, un botó per indicar que una publicació “No m’agrada”.

En aquell moment, responsables de Facebook van explicar que un botó amb un missatge negatiu podia ser molt desagradable per a l’autoestima d’alguns usuaris, sobretot adolescents.

Ara, un any després, Facebook està començant a provar un sistema per indicar emocions molt similar en els missatges que s’envien via Messenger, la seva aplicació de missatgeria instantània. Fins aquí, el moviment sembla lògic, però la sorpresa ha saltat quan a les sis reaccions actuals s’hi ha afegit la d’un polze cap avall, indicant un “No m’agrada”.

Aquestes noves reaccions es podran fer servir d’una manera molt similar a la que s’ha introduït a Instagram –també propietat de Facebook–, que permet indicar que un comentari ens agrada.

Al costat de cada línia de text de la conversa hi apareixerà un botó que desplegarà la llista d’emoticones disponibles, a més d’un petit comptador del total de reaccions que s’han produït.Fonts de la companya han confirmat que aquesta nova reacció s’està provant en alguns usuaris i que encara no està decidit si acabarà afegint-se a les actuals de manera definitiva i global. A més, expliquen, aquesta nova icona està pensada per exemplificar un “No” en preguntes, votacions i altres qüestions que requereixin una resposta ràpida.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic