Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"La cultura ha d'aprendre a desenvolupar el 8è art, l'art de demanar"

Juan Mezo, director de Valors&Màrqueting
Juan Mezo
Accedeix
IAG llança Level per competir amb Norwegian
Redacció VIA Empresa i Agències Barcelona 17|03|2017
0
El hòlding crea la marca de vols llargs de baix cost que tindrà base a l’aeroport de de Barcelona
Els avions de Level connectaran El Prat amb el continent americà . EP
LES CLAUS

"Level és una marca que més endavant es convertirà en aerolínia"

Iberia operarà els vols de la nova marca de baix cost

Volarà a Los Angeles, Oakland, Punta Cana i Buenos aires

El hòlding IAG (Iberia, Vueling, Aer Lingus i British Airways) ha creat la marca Level, que s'estrenarà al juny per operar els vols de baix cost i de llarg radi de Barcelona a Los Ángeles, a San Francisco (Oakland), a Buenos Aires i a Punta Cana. Amb aquesta nova aposta per l’aeroport de Barcelona, el grup fa front a la presència i creixement de l’aerolína Norwegian.

El conseller delegat d'IAG, Willie Walsh, ha explicat en roda de premsa que aquestes connexions s'operaran amb dos avions Airbus A330 operats pels pilots i tripulants de cabina d'Iberia i es crearan 250 llocs de feina a la capital catalana.

"Level és una marca que més endavant es convertirà en aerolínia. Iberia és només l'operador", ha dit Walsh, que ha indicat que la connexió a Los Angeles s'estrenarà l'1 de juny, a Oakland el 2 de juny, a Punta Cana el 10 de juny i a Buenos Aires el dia 17.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic