Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Ser global i que et comprin per molts milions és una situació que viu una de cada mil empreses"

Christian Rodríguez, fundador de ByHours
Christian Rodriguez
Accedeix

La integració de Dorot referma el creixement de MAT Holding

Redacció VIA Empresa Barcelona 20|03|2017
0
El grup empresarial obté una facturació de 223,3 milions d’euros el 2016
Pau Relat, CEO of MAT Holding . Europa Press
LES CLAUS

El grup incrementa la seva facturació en l'exterior fins als 124 milions d'euros

El holding vol aconseguir superar els 300 MEUR de facturació en un termini de 5 anys

Les divisions d'aigües i fitosanitària de la firma generen a parts iguals el 50% de la facturació

El grup MAT Holding ha tancat l'any 2016 amb una facturació de 223,9 milions d'euros. Aquesta xifra, que suposa un creixement de l'1,41% en comparació de l'exercici anterior, consolida els bons resultats aconseguits després de la compra de la companyia d'origen israelià Dorot a l'octubre de 2014, segons explica la companyia en un comunicat.

En l'actualitat, les divisions d'aigües i de productes fitosanitaris de MAT Holding generen a parts iguals el 50% de la facturació. Del total, el 45% del pes de la facturació és fruit de les vendes al mercat espanyol que és de 99,7 milions d'euros, mentre que el 55% restant prové dels mercats internacionals amb 124 milions d'euros.

Les vendes per àrees de negoci
La divisió d'aigües ha aconseguit unes vendes de 112,2 milions d'euros el que suposa un increment del 3,36% respecte al 2015. La progressiva millora de l'economia espanyola durant 2016 ha estat un dels factors que ha impulsat l'augment de les vendes en aquest mercat amb un increment del 12% fins als 51,1 milions d'euros.

Per la seva banda, la divisió fitosanitària ha generat unes vendes totals el 2016 de 111,7 milions d'euros. Aquesta xifra s'ha aconseguit en un entorn de baixada del preu del coure, component bàsic dels productes fitosanitaris de MAT Holding, que entre 2015 i 2016 ha reduït el seu preu mitjà en més d'un 11%. Un augment sostingut de les vendes en volum del 4,25% fins a les 30.751 tones i un increment de les exportacions del 6% fins als 63 milions d'euros que li han permès contrarestar els efectes de l'ajust a la baixa en el preu de la matèria primera.

El conseller delegat de MAT Holding, Pau Relat, ha destacat que “el 2016 hem consolidat la bona marxa del grup, mitjançant la reeixida integració de la companyia israeliana Dorot que representa el 18% de la nostra facturació. Aquest 2017 volem seguir creixent mitjançant noves adquisicions que ens afermin com a actor de referència a nivell internacional en el sector de l'aigua i ens permetin superar els 300 milions d’euros de facturació en un termini de 5 anys”.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic