Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"No hi ha cap tarifa d’aigües de cap ciutat espanyola que el preu el posi l'empresa, les aprova el ple municipal"

Ramiro Aurín, enginyer de Camins i pioner en l'enginyeria ambiental a Espanya
Ramiro Aurin
Accedeix
La innovació industrial, a debat
Redacció VIA Empresa Barcelona 16|03|2017
0
Igualada acollirà el pròxim dimecres 22 de març un acte organitzat per VIA Empresa per promoure el teixit empresarial del territori
Networking empresarial al finalitzar un dels debats de VIA Empresa a l'exterior del Museu de la Pell . Marina Méndez
LES CLAUS

Reunirà 4 empreses: Buff, Miquel i Costas, Interiorvista Decoració Digital i Equip Ceràmic

La innovació és un factor imprescindible per a la indústria

El pròxim dimecres 22 de març tindrà lloc al Museu de la Pell d'Igualada el debat Innovació Industrial amb DO Anoia & Catalunya. Un acte organitzat per VIA Empresa amb la col·laboració de la Unió Empresarial de l'Anoia i el patrocini d'IberCaja que reunirà quatre empreses destacades de la comarca com Buff, Miquel i Costas, Interiorvista Decoració Digital i Equip Ceràmic.

La innovació és un factor imprescindible per a la indústria. Hi aporta valor afegit, genera riquesa i millora la competitivitat empresarial. En aquesta línia, el debat donarà a conèixer quatre casos d’èxit del territori que han innovat en producte, en recursos humans, en processos i en tecnologia. Companyies que han esdevingut i són empreses referents a Catalunya i Europa.

A la taula rodona hi participaran Josep Payola, Director General de MB Papeles Especiales i Terranova Papers (Grup Miquel i Costas); Laura Ravés, Directora General Interiorvista Decoració Digital; Toni López, Director Financer d’Equip Ceràmic; i David Camps, Managing Director Original Buff. Ho faran en un debat moderat per Laia Corbella, directora de VIA Empresa.

José María Santos Figueroa, responsable d'Institucions, Col·lectius, Marca i Estratègia Digital d'IberCaja també participarà en la jornada amb una conferència sobre Innovació i ecosistemes empresarials. L'acte també comptarà amb una Fila 0 formada per empresaris, emprenedors i agents socials dels diversos sectors i empreses del territori. A l’acabar hi haurà espai per al networking amb una copa de cava.

L'assistència és gratuïta però cal inscripció prèvia a info@viaempresa.cat amb el nom i el cognom.La importància del territori
El debat Innovació Industrial amb DO Anoia & Catalunya inaugurarà el cicle debats territorials que organitza VIA Empresa a tot Catalunya amb l’objectiu de promoure el teixit empresarial i industrial del país.

VIA Empresa és el diari digital empresarial català de referència que ofereix una mirada constructiva sobre el teixit empresarial del territori i que aposta per la innovació com a forma de crear valor i diferenciar-se.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic