Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Ser global i que et comprin per molts milions és una situació que viu una de cada mil empreses"

Christian Rodríguez, fundador de ByHours
Christian Rodriguez
Accedeix
La tercera IN3 es muda a Barcelona
Redacció VIA Empresa Barcelona 13|03|2017
0
L’ambaixada dels EEUU trasllada de Madrid a la capital catalana la trobada d’emprenedoria
L'escola IESE a Barcelona
LES CLAUS

Se celebrarà al IESE Business School del 31 de maig al 2 de juny de 2017

IN3 és una innovadora sèrie de conferències que reuneix inovadores, inversors i institucions

La tercera edició de la conferència sobre emprenedoria IN3 es celebrarà a Barcelona al campus de l’IESE Business School. Així ho ha anunciat l’ambaixada dels Estats Units i ha confirmat el Consulat del país a la capital catalana. Així, la trobada entre emprenedors, inversors i institucions que vol “presentar, debatre i analitzar ideïs i solucions que ajudin a empreses i emprenedoria a créixer i crear llocs de feina” és muda de la capital de l’Estat a Barcelona.

L’IN3 començarà el 31 de maig i durarà fins el 2 de juny i està organitzada per la Missió dels Estats Units a Espanya i Andorra, l’Associació Chamberí Valley i Endeavor Espanya i pretén “construir ponts entre els ecosistemes d'emprenedoria d'Estats Units i Espanya i oferir eines perquè els empresaris espanyols tinguin èxit al mercat global”. El programa finalitzarà amb una recepció la nit de l'1 de juny i pel 2 de juny s'ha elaborat una agenda d'activitats de networking en diferents punts de la ciutat.

Miguel Arias, fundador de Chamberí Valley, ha explicat que IN3 “s'ha convertit en un punt de referència per a emprenedors que volen escalar tant a EEUU com a Espanya, a més d'en un entorn perfecte perquè aquests emprenedors creuen relacions sòlides i treballin conjuntament”. Per a aquesta edició, Arias espera que “el fet de celebrar la conferència a Barcelona ens permeti arribar a un major grup d'emprenedors i junts contribuir a l'expansió de més start-ups espanyoles”.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic