Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"No hi ha cap tarifa d’aigües de cap ciutat espanyola que el preu el posi l'empresa, les aprova el ple municipal"

Ramiro Aurín, enginyer de Camins i pioner en l'enginyeria ambiental a Espanya
Ramiro Aurin
Accedeix
Les millors ciutats per anar de compres
Redacció VIA Empresa Barcelona 13|03|2017
0
Londres se situa com la millor ciutat europea pel turisme de compres, amb Barcelona en quarta posició
Londres es consolida com la millor destinació europea pel turisme de compres
Una part de l'atractiu turístic d'una ciutat passa pel seu comerç. Anar de compres és per a molta gent un reclam important a l'hora de decidir un destí. Les grans marques ho saben i intenten situar-se en en els llocs més oportuns per aprofitar-ho. En aquest sentit, els pot resultar útil el Retail Destination Index elaborat per Savills, oportú en una setmana on dimecres se celebra el Dia del Consumidor. Aquest estudi classifica les localitats europees més atractives per a les marques comercials a l'hora d'establir noves ubicacions per a les seves botigues.

Londres i París encapçalen una llista on Barcelona se situa en quarta posició just per darrere d'Amsterdam. Precisament la ciutat holandesa i la catalana destaquen com dues de les de major potencial i més atractives per a les marques. L'evolució del flux i despesa de turistes influeix en el seu ascens, tot i encara restar a força distància de l'atractiu de la capital britànica i francesa.

Amplia el mapa per veure el rànquing sencer

T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic