Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"El que l'Estat anomena pirateria jo en dic intercanvi d'informació"

Simona Levi, fundadora de Xnet
Simona Levi
Accedeix
Recuperar l'IVA de les factures al moment
Redacció Barcelona 20|03|2017
0
DevoluIVA és el primer servei que automatitza la devolució de l'impost de les despeses d'empreses i professionals
DevoluIVA permet agilitzar el procés de gestió de factures.Acistock
LES CLAUS

Permet fotografiar els tiquets i digitalitzar-los amb la certificació de l'AEAT

Compta amb acords amb les principals empreses de restauració, pàrquings i taxis

Es poden recuperar uns 3.000 euros a l'any entre tiquets extraviats o deteriorats

Generar factures electròniques de despeses automàticament i a l’instant ja és una realitat a Espanya gràcies a DevoluIVA, un servei creat per facilitar aquesta tasca a les empreses i autònoms. És l’única eina al món que permet recuperar el 100% de l’IVA de les despeses realitzades en restaurants, cafeteries, taxis, pàrquings i gasolineres de la xarxa DevoluIVA, en convertir automàticament els tiquets en factures electròniques, les quals poden integrar-se automàticament als gestors de despeses i als programes de comptabilitat.

L'eina presenta solucions pensades tant per a grans empreses, amb un volum de despeses corporatives importants, com per a autònoms i pimes, amb independència del mitjà de pagament emprat, que pot ser targeta de crèdit, targeta de dèbit, pagament en metàl·lic proveït per l'empresa o pagament en metàl·lic avançat per l'empleat. A més d’altres funcionalitats, l’aplicació mòbil de DevoluIVA permet fotografiar els tiquets i digitalitzar-los amb la certificació de l’AEAT (Agència Estatal de l’Administració Tributaria).

La xarxa DevoluIVA compta amb més de 34.000 establiments a tota Espanya, entre restaurants, cafeteries, pàrquings, taxis i benzineres. En el buscador de la seva app, l’usuari trobarà els principals grups de restauració, les cafeteries i restaurants dels aeroports de Barcelona i Madrid.

Pel que fa a pàrquings, compta amb les principals empreses del sector i una extensa xarxa d’aparcaments en les principals ciutats, etc. Inclou també compta el 65% deles benzineres d’Espanya i una llista d’ emissores de taxis que cobreixen tot el país.

Segons declaracions del seu director general, Àngel Garrido, “un autònom pot arribar a recuperar uns 3.000 euros a l’any, entre tiquets extraviats o deteriorats i l’IVA no deduït per no tenir factura, mentre que una gran empresa pot incrementar la seva deducció d´IVA en més de 600.000€ anuals”.

La millora del procés en la deducció de l'impost és també un repte per a la transformació digital de les empreses. Segons Garrido, “tota organització empresarial o professional ha d’optimitzar al màxim els seus costos i aquest fet passa per la digitalització dels seus processos”. La solució de DevoluIVA està alineada amb la cultura del paperless, que promou la reducció de l’ús del paper i el compromís amb el medi ambient.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic