Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

“Un cop feta la transformació digital a totes les companyies, vindrà la guerra del talent”

Joana Sánchez, presidenta d'Íncipy i Inesdi
Joana Sánchez
Accedeix
Renfe inicia les obres de millora de l’estació de Sabadell Centre
Redacció VIA Empresa Barcelona 20|03|2017
0
La remodelació de les instal·lacions compta amb un pressupost de 2,4 milions d’euros
Un tren de Renfe.Javi Polinario (ACN)
LES CLAUS

La incorporació d'escales mecàniques farà que l'estació sigui totalment accessible

L'empresa Tecsa disposa d'un termini d'execució de set mesos

La línia R4 l'utilitzen diàriament 11.142 viatgers de mitjana

Renfe iniciarà les obres de millora a l’estació de Sabadell Centre que permetran que aquesta sigui totalment accessible gràcies a la renovació i modernització del vestíbul. Aquestes actuacions han sigut adjudicades l’any 2016 per un total 2.424.295 d’euros més IVA a l’empresa Tecsa, la qual disposa d’un termini d’execució de set mesos.

Entre les accions destaquen la instal·lació de dos ascensors d’andanes al vestíbul i un d’aquests al carrer, la incorporació d’escales mecàniques que conduiran als usuaris del vestíbul al carrer o per exemple la perllongació d’andanes, incorporació de millores en els sistemes d’informació al viatger i adequar l’enllumenat del vestíbul i les andanes, entre altres actuacions.

L’estació de Sabadell Centre disposa de 83 serveis de la línia R4 de Rodalies de Catalunya i diàriament l’utilitzen 11.142 viatgers de mitjana en dia laborable que poden desplaçar-se fins al centre de Barcelona en un temps de viatge de 32 minuts.

Afectació al període estival
En una primera fase s’executaran obres compatibles amb el servei ferroviari. No obstant això, en una segona fase que es farà coincidir durant el període estival, no es podrà prestar el servei habitual en tren a Sabadell Centre.

Per a facilitar la mobilitat dels viatgers s’establirà un servei d'autobús entre Sabadell Centre i Sabadell Sud. Un cop s’apropin les dates d’aquesta afectació, Renfe, conjuntament amb l’Ajuntament de Sabadell i el departament de Territori i Sostenibilitat dissenyaran un pla de comunicació i informació al ciutadà.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic