Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Hi ha empreses que paguen quasi el doble per ser al 22@ i atreure el millor talent al seu equip"

Javier Bernades, soci director de Cushman & Wakefield
Javier Bernardes
Accedeix
Blockchain i Intel·ligència Artificial, les tendències que marcaran el DES2017
Redacció VIA Empresa Barcelona 20|04|2017
0
Amazon, IBM i Accenture són algunes de les empreses que presentaran solucions digitals innovadores durant el congrés que se celebrarà entre el 23 i 25 de maig a Madrid
L'edició d'enguany pretén repetir l'èxit de visitants de l'any anterior
LES CLAUS

Durant l'esdeveniment hi participaran més de 300 empreses del sector

Entre les tendències d'enguany s'hi troba la Robòtica o la Intel·ligència Artificial

Altes: "El congrés resumeix les tendències que marquen el ritme en transformació digital"

El Digital Business World Congress, la trobada mundial més gran sobre transformació digital, revela els últims detalls de la segona edició, la qual estarà dedicada a analitzar les tendències i els reptes que la digitalització planteja a les empreses, alhora que proposarà un enfocament holístic que engloba des de la tecnologia que facilitarà el canvi de model fins a la cultura de l’empresa.

L’edició d’enguanyresumeix les principals tendències que marquen actualment el ritme en transformació digital, ”, explica el director d’estratègia de DES-Digital Business World Congress, Lluis Altes. Entre les novetats més conegudes com el Cloud Computing, el Internet of Things (IoT) o la Ciberseguretat “aquest any n’afegim d’altres com Robotic, Blockchain o la Intel·ligència Artificial”, continua el director.

Entre les empreses que participaran en el congrés s’hi troben Accenture, Amazon, IBM, Everis i T-Systems les quals presentaran les tecnologies que ja empren en el sí del seu negoci i també donaran a conèixer les solucions més innovadores que apliquen.

D’altra banda, l’agenda de l’esdeveniment comptarà amb la participació de 400 ponents internacionals, més de 160 conferències, 12 fòrums verticals i 6 seminaris especialitzats en conceptes com indústria 4.0, telecomunicacions o Big Data, entre d’altres.

L’objectiu de les ponències és aportar als assistents els coneixements necessaris per afrontar la transformació digital i el desenvolupament dels nous models de negoci per a les seves empreses.

Després de l’èxit de la primera edició del Digital Enterprise Show que va aplegar a més de 18.000 professionals de 40 nacionalitats diferents, el DES2017 espera repetir aquest succés en la segona edició que se celebrarà a Madrid els pròxims 23, 24 i 25 de Maig.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic