Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"La cultura ha d'aprendre a desenvolupar el 8è art, l'art de demanar"

Juan Mezo, director de Valors&Màrqueting
Juan Mezo
Accedeix
Falck s'instal·larà al polígon industrial del Molló

ACN

Tivissa 20|04|2017
0
L'empresa especialitzada en formació en emergències adquireix un terreny al polígon de la localitat de la Ribera d'Ebre
Falk està especialitzada en formació en emergències
LES CLAUS

L'alcalde de Tivissa agraeix la "bona predisposició" de l'Incasòl per facilitar la compra

Falck tenia previst instal·lar a Ascó un centre de formació de Bombers

L'empresa Falck SCI, especialitzada en la formació en emergències adquirirà uns terrenys del polígon industrial del Molló, a la Ribera d'Ebre, propietat de l'Incasòl. Segons ha informat l'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, que ha participat en les negociacions per a la instal·lació d'aquesta empresa al polígon, ha explicat que després de moltes reunions s'ha aconseguit que l'Incasòl i l'empresa arribin a un acord per la compra dels terrenys.

Jardí ha agraït la "bona predisposició" de l'Incasòl per oferir a l'empresa unes condicions especials i molt favorables, que l'empresa ha beneït. Falck, que tenia previst instal·lar a Ascó un centre de formació de Bombers, ha escollit finalment el polígon industrial del Molló per ubicar-hi un centre on s'impartirà formació especialitzada tant a bombers professionals i voluntaris com als diferents sectors professionals d'emergències. L'emplaçament estratègic del polígon, pròxim a la petroquímica de Tarragona i les nuclears, i les bones condicions per adquirir els terrenys han decantat la balança.

Des de fa poques setmanes, el polígon industrial del Molló disposa ja de l'energia elèctrica suficient per desenvolupar activitats industrials. Ubicat entre els termes de Móra la Nova i Tivissa, té onze hectàrees de sòl distribuïdes en dotze parcel·les destinades a indústria gran i mitjana. Des del 2004, es promociona aquest polígon a través del Consorci per a la promoció de sòl industrial del Molló integrat pels ajuntaments de Móra la Nova, Garcia, Tivissa i Ginestar, la Cambra de Comerç de Reus, i l'Incasòl.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic