Aquest web utilitza cookies pr˛pies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiŔncia de navegaciˇ. L'accÚs i ˙s del web implica la seva acceptaciˇ. Per a mÚs informaciˇ, pot accedir a la nostra PolÝtica de Cookies

"Hi ha empreses que paguen quasi el doble per ser al 22@ i atreure el millor talent al seu equip"

Javier Bernades, soci director de Cushman & Wakefield
Javier Bernardes
Accedeix
Joyners desembarca a València i Saragossa
Redacció VIA Empresa Barcelona 10|04|2017
0
La plataforma de cuidadors per a gent gran supera els 300.000 de facturació en el primer any
L'equip de Joyners . Cedida
LES CLAUS

Joyners espera facturar 1,4 MEUR enguany

La plataforma ja opera a Barcelona i Madrid

De Pablo: "La cura de les persones majors requereix de professionalitat i confianša"

La plataforma de contractació de cuidadors per a gent gran Joyners acaba d'aterrar a València i Saragossa, segons informa la startup en un comunicat. Aquestes obertues s'emmarquen en el seu pla d'expansió nacional per implantar-se en diferents ciutats espanyoles, afegeixen en la nota.

La plataforma, que en el seu primer any de vida va facturar 311.000 euros, i que preveu aconseguir a la fi d'any la xifra d'1,4 milions d'euros, estudia acords amb clíniques i residències per oferir la seva flota de cuidadors professionals. Ara mateix l'empresa ja opera a Madrid i Barcelona, ciutat on es va fundar.

Joyners és una aplicació que posa en contacte cuidadors professionals i les persones que els necessiten o els seus familiars de manera transparent i legal. “La cura de les persones majors requereix de la major professionalitat i confiança, no obstant això és un sector en el qual hi ha molt intrusisme professional i ocupa un amplísimo espai en l'economia submergida, ja que existeixen molts professionals que exerceixen i no estan titulats”, expliquen des de l'empresa.

“L'assistència personal té molt pes en l'economia submergida”, diu Oriol de Pablo, Co-Founder i CEO de Joyners. Per a aquest emprenedor, Joyners ofereix l'oportunitat de fer aflorar aquesta activitat econòmica. Els professionals socio-sanitaris, que en un 90% són dones, en l'actualitat cobren un 30% per sobre del mercat.

Segons expliquen des de la tecnològica, “la nostra plataforma està creant noves oportunitats d'ingrés a professionals socio-sanitaris que volen rendibilitzar el seu temps lliure sense entrar en els circuits d'empleats de la llar. Així mateix, posem especial atenció a contrastar cadascuna de les referències i experiències dels professionals. Generem així un ecosistema de valor per als diferents implicats en l'activitat”.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletÝ de VIA Empresa i rebrÓs la informaciˇ mÚs destacada al teu correu electr˛nic