Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"La cultura ha d'aprendre a desenvolupar el 8è art, l'art de demanar"

Juan Mezo, director de Valors&Màrqueting
Juan Mezo
Accedeix

L'Advanced Factories supera expectatives

Redacció VIA Empresa Barcelona 07|04|2017
0

La fira sobre la indústria 4.0 tanca l'edició barcelonina amb més de 9.700 participants

Èxit de participació a l'Advanced Factories . EP
LES CLAUS

El congrés ha comptat amb més de 200 expositors

La pròxima edició tindrà lloc del 13 al 15 de març del 2018

La fira i congrés Advanced Factories ha tancat aquest dijous les portes de la seva primera edició al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) amb 9.745 professionals i participants procedents de 25 països, i s'ha estimat un impacte econòmic de més de 14 milions d'euros a la capital catalana, ha informat l'organització en un comunicat.

L'esdeveniment ha servit per apropar les noves tecnologies a l'avanç productiu cap a la indústria 4.0, i l'organització ha anunciat ja la celebració de la pròxima edició, que tindrà lloc del 13 al 15 de març del 2018, i d'aquesta manera confirma la voluntat de tenir una continuïtat anual.

A més de comptar amb més de 200 expositors i oferir espai per generar contactes empresarials, el congrés Advanced Factories ha comptat amb el Talent Marketplace, en el qual s'han exposat els nous perfils necessaris per al canvi del paradigma industrial.

T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic