Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Hi ha empreses que paguen quasi el doble per ser al 22@ i atreure el millor talent al seu equip"

Javier Bernades, soci director de Cushman & Wakefield
Javier Bernardes
Accedeix
Noel Alimentària factura 225 milions d’euros el 2016
Europa Press Barcelona 21|04|2017
0
L'empresa gironina d'elaborats carnis obté la meitat del volum de negoci al mercat exterior
Una planta d'assecat de l'empresa gironina Noel Alimentària . EP
LES CLAUS

Un 40% de la facturació correspon a pernil salat

L'empresa té una plantilla de més de 1.000 treballadors

Per aquest 2017 la previsió de producció és de 57.000 tones

L'empresa gironina d'elaborats carnis Noel Alimentària ha tancat l'exercici 2016 amb una facturació de 225 milions d'euros, la qual cosa suposa un 8,7% més respecte a l'any anterior, que va finalitzar amb 207 milions, i més de la meitat de les vendes procedeixen de mercats exteriors.

En concret, un 40% de la facturació correspon a pernil salat, un 40% a xoriç i fuet, un 15% a tapes multicomponents i el 5% a altres productes, com per exemple el pernil de gla, ha informat en un comunicat aquest divendres.

Quant a la producció, la companyia ha aconseguit aquest any passat 53.876 tones, un 8,7% més que el 2015, quan es van registrar 49.568, i per aquest 2017 la previsió és de 57.000 tones.

De cara a impulsar aquest creixement, tant al mercat domèstic com en l'internacional, la companyia, que té una plantilla de més de 1.000 treballadors, està consolidant l'engegada de la nova planta per a embotits picats curats de 18.000 metres quadrats que va entrar en funcionament l'any passat.

La planta, que ha comptat amb una inversió de 42 milions d'euros en els últims tres anys, compta amb una plataforma logística i amb línies de talls creades per produir especialitats, i es preveu que funcioni al 100% en els propers mesos.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic