Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Hi ha empreses que paguen quasi el doble per ser al 22@ i atreure el millor talent al seu equip"

Javier Bernades, soci director de Cushman & Wakefield
Javier Bernardes
Accedeix
Què és el 'benchmarking'?
TERMCAT Barcelona 04|04|2017
0
El terme fa referència a la necessitat de saber situar la teva empresa respecte de la competència
És fonamental comparar els productes i serveis d'una empresa amb els del líder del mercat . Acistock
LES CLAUS

En el món de l'empresa sempre s'ha d'estar atent a la posició de la competència

Les variables que es comparen entre les empreses són la qualitat, el temps i el cost

La informació és una selva. El món de l’empresa, també. Cal estar sempre alerta, dia i nit, dels sorolls, les clarors, els canvis, les cruïlles. I sempre atents a la posició dels altres, de la competència: on són, què fan, com ho fan. I identificar el líder, el que ho fa millor que tots.

En empreses en què es treballa d’acord amb criteris de qualitat, es fa servir el benchmarking, que és la comparació dels productes, els serveis o els processos d’una empresa amb els del líder del mercat per a analitzar-ne les diferències i definir els plans necessaris per a acostar-s’hi. Les variables comparades són, generalment, la qualitat, el temps i el cost. Es tracta d’aprendre i millorar per satisfer més adequadament les necessitats dels clients o els usuaris.

Benchmarking és un manlleu de l’anglès que el català va adoptar fa uns quants anys, igual com el van adoptar altres llengües, com ara el castellà o el francès.

T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic