Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"La cultura ha d'aprendre a desenvolupar el 8è art, l'art de demanar"

Juan Mezo, director de Valors&Màrqueting
Juan Mezo
Accedeix
Casual Friday
Sara Carbonero, un èxit gens Slow
Victor Solvas Barcelona 07|04|2017
0
En poc més de dos anys la periodista esportiva ha consolidat el seu projecte empresarial dedicat a la moda i a les tendències
Sara Carbonero ha aprofitat l'excedència a Telecinco per impulsar la seva startup.
LES CLAUS

Slow Love és una botiga online de roba, productes de bellesa i complements

La clau de l'èxit està en el repartiment de papers entre les tres emprenedores

Ha evolucionat de la simple botiga online dedicada a la moda a ser tot un referent del lifestyle

Alguns dels millors projectes empresarials neixen quan coincideixen dos factors: amics i menjar. Encara que l’àpat sigui al menjador de la feina. Així és com va néixer la startup de la presentadora Sara Carbonero, Slow Love. Una botiga online on comprar tot tipus de productes: des de roba fins a productes de bellesa i complements, tant per dona com per la casa. La idea sorgeix en un dinar al menjador de Telecinco, on Carbonero compartia migdies amb les seves companyes, la també presentadora d’informatius, Isabel Jiménez, i l’estilista, Mayra del Pilar.

L’empresa ha despertat la curiositat dels mitjans no només per la presència de la mediàtica periodista, sinó també pels seus bons resultats. Fundada el 2015, la firma va tancar el seu primer any d’activitat amb una facturació d’1,2 milions d’euros i preveuen arribar als dos milions al tancament de 2017. Per les emprenedores, la clau està en el repartiment de papers entre les tres: mentre del Pilar s’encarrega de la confecció de les col·leccions, Jiménez és la responsable de la gestió empresarial i Carbonero de la part comunicativa.

En aquests dos anys de vida, Slow Love ha evolucionat de la simple botiga online dedicada a la moda a ser tot un referent del lifestyle, amb productes de tot tipus. En aquells inicis, la venda era únicament de la roba confeccionada des de la pròpia marca. Un procés creatiu en el que participaven les tres sòcies per generar les col·leccions. Ara, el catàleg inclou també tractaments de bellesa i productes de decoració per a la llar.

Per nodrir un catàleg tan ampli i variat, l’empresa estableix acords amb altres marques especialitzades. En l’actualitat, la companyia compta amb productes de fins a 42 firmes. Segons les emprenedores, el requisit és que els productes encaixin amb l’esperit d’Slow Love i es dirigeixin a un mateix públic: dones “bohèmies” de mitjana edat. Tot i això, reconeixen que el fet de comptar amb productors espanyols sempre és un plus.I com explota Slow Love la presència de Sara Carbonero en la plantilla d’emprenedores? Doncs fent que la presentadora en parli en cada aparició pública i en les seves col·laboracions a mitjans. L’últim cop, tot just fa una setmana, durant la presentació d’unes cremes solars en un acte on va confirmar l’interès d’un inversor estranger per participar en la companyia. “Tot i això, hem de decidir què fer, perquè no volem perdre la nostra essència, la nostra filosofia ni la nostra manera de treballar”, declarava en una entrevista a El Mundo.

L’alta implicació de Carbonero en el projecte Slow Love té molt a veure amb el rumb que va prendre la carrera esportiva del seu marit, Iker Casillas, qua a l’estiu del 2015 va abandonar el Real Madrid per fitxar pel F.C. Porto. El moviment va portar la parella a viure a la ribera del Duero; i a la presentadora a agafar-se una excedència com a periodista d’esports a Telecinco per dedicar-se en cos i ànima al seu projecte empresarial.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletí de VIA Empresa i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic