Aquest web utilitza cookies pr˛pies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiŔncia de navegaciˇ. L'accÚs i ˙s del web implica la seva acceptaciˇ. Per a mÚs informaciˇ, pot accedir a la nostra PolÝtica de Cookies

"Hi ha empreses que paguen quasi el doble per ser al 22@ i atreure el millor talent al seu equip"

Javier Bernades, soci director de Cushman & Wakefield
Javier Bernardes
Accedeix
Singapore Airlines farà vols entre el Prat i Singapur sense escala
ACN Barcelona 11|04|2017
0
La companyia aèria respon positivament a la demanda presentada pel conseller de Territori
Imatge de l'Airbus A350 de Singapore Airlines un cop ha aterrat al Prat . ACN
LES CLAUS

Anuncia que dos dels cinc vols entre les ciutats operaran sense escala

La incorporaciˇ d'un Airbus A350-900 ho fa possible

La companyia Singapore Airlines ha emès un comunicat aquest dimarts on anuncia que dos dels cinc vols que cobreixen setmanalment la ruta entre Barcelona i Singapur ho faran sense escala tècnica a l'aeroport de Milà.

Aquesta decisió coincideix després que hagi passat una setmana des que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, demanés a la companyia asiàtica que estudies la possibilitat de fer aquest vol directe i sense escala aprofitant la incorporació de l'aeronau Airbus A350-900, amb més autonomia de vol i més eficient energèticament. Segons indica la companyia en el comunicat, els vols es posaran en marxa a partir del mes de juliol d'aquest any.

La resta de vols de la setmana, però, continuaran operant amb l'escala tècnica a l'aeroport de Milà. Així, els vols amb aquesta escala seran els de dimecres, dijous i diumenges.

Deryk Liew, director general de Singapore Airlines per Espanya i Portugal, ha manifestat que amb la recent arribada del A350-900 a l'aeroport del Prat permet a la companyia millorar el servei i ''satisfer les necessitats dels clients'' de la companyia.

La nova flota A350-900 que va arribar a Barcelona per primera vegada en aquesta ruta el 3 d'abril passat, té capacitat per 253 passatgers en tres classes: 42 seients en classe business, 24 en la nova classe Premium Economy i 187 seient en turista.
T'ha interessat aquest contingut?
Subscriu-te al butlletÝ de VIA Empresa i rebrÓs la informaciˇ mÚs destacada al teu correu electr˛nic