Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació. L'accés i ús del web implica la seva acceptació. Per a més informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

"Sense mesurar la felicitat és impossible saber si l'empresa realment ajuda els empleats"

David Tomás, cofundador de Cyberclick
David Tomàs
Accedeix

Qui som

VIA Empresa

La seva màxima premissa és la mirada constructiva sobre el teixit empresarial del territori i la informació funcional per als actors econòmics del país, amb l'objectiu de dinamitzar el sector productiu de Catalunya.

Connexió al territori
La redacció central segueix el dia a dia de l’actualitat econòmica i aprofundeix en temes vinculats al món de l’empresa. VIA Empresa compta també amb una xarxa de corresponsals a Lleida, Tarragona, Girona, Mataró, Igualada l’Hospitalet, Sabadell i Terrassa. L'equip segueix un model periodístic directe, clar i funcional, basat en el rigor i la pedagogia.

Producció pròpia
VIA Empresa forma, més que informa, i divulga, més que entreté. Busquem un valor afegit més enllà de les notícies d’actualitat. Com a publicació especialitzada, ofereix a diari reportatges de producció pròpia vinculats als grans temes empresarials i econòmics del moment.

Altaveu del sector
El lector de VIA Empresa és executiu, selectiu i no té temps. Per això el diari aposta per una informació molt funcional i segmenta la seva oferta de continguts per grans àmbits d’interès: empresa, gestió, emprèn, mercats, tendències, tecnologia, territori, opinió i l’agenda d’actes empresarials.


Direcció: Laia Corbella
Redacció: Neus Navarro, Pau Garcia Fuster, Aida Corón, Aiats Agustí i Víctor Solvas.
Col·laboradors: Andrea Rodés, Narcís Presas, Vern Bueno, Quico Domingo (Tecnologia), David Rodríguez (Lleida), Xavier Segura (Vallès), Marta Vergoñós (Baix Llobregat i l'Hospitalet), Judith Vives (Maresme), Mª José Morcillo (Anoia) i Damià Bonmatí (Estats Units).

Edició: TOTmedia Grup de Comunicació
President i editor: Ramon Grau
Director comercial: Carles Flo

Coordinadora publicitat: Susanna Carmona

 

 

Amb el suport de: