Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació, junts per reactivar l'economia

La doble cita de Fira de Barcelona marcarà la represa de l’activitat firal a la capital catalana i serà la primera en format presencial

El Bizbarcelona i el Saló de l'Ocupació se celebraran tant en format presencial com virtual | Cedida El Bizbarcelona i el Saló de l'Ocupació se celebraran tant en format presencial com virtual | Cedida

Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació se celebraran junts del 21 al 23 de setembre, amb format presencial, amb el compliment de totes les mesures de seguretat i prevenció, i també virtual. Segons informa Fira de Barcelona en un comunicat, l’objectiu és, especialment en aquest 2020, contribuir a reactivar l’emprenedoria, el teixit empresarial i les oportunitats de treball. Aquesta doble cita, liderada i promoguda per l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa i altres institucions i entitats dedicades a la promoció econòmica del territori, tindrà lloc en un moment clau per impulsar l’activitat econòmica i adaptar els negocis, el mercat laboral i el talent al nou escenari sorgit amb la pandèmia.

Els dos esdeveniments conflueixen amb eines, recursos, orientació i propostes formatives d’utilitat per a persones emprenedores, treballadors autònoms, pimes, startups i tothom qui cerqui feina, un canvi professional o treballar pel seu compte. Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació ocuparan la totalitat del Palau 8 del recinte de Montjuïc amb un precís protocol de mides de seguretat i prevenció, elaborat per Fira de Barcelona en col·laboració amb experts en gestió de riscos i l’assessorament de l’Hospital Clínic. De fet aquesta doble cita, juntament amb la Valmont Barcelona Bridal Week, marcarà la represa de l’activitat firal a la capital catalana i serà la primera que tindrà lloc en format presencial.

Cada saló manté el seu enfoc i programa d’activitats, alhora que es creen interconnexions, activitats i espais comuns, que augmentaran els continguts de valor per al visitant. Paral·lelament es combinarà el format presencial amb activitats virtuals per ampliar l’abast, l’audiència i la durada més enllà dels dies de celebració. Molts dels continguts com ara les principals conferències que tinguin lloc al recinte firal es difondran online per arribar a un nombre més gran de persones. També hi haurà assessoraments en línia i les entitats promotores compartiran càpsules formatives, seminaris web i activitats a través de la xarxa en els dies previs i posteriors als esdeveniments.

Per al primer tinent d'alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda de l'Ajuntament de Barcelona, ​​Jaume Collboni, “estem determinats a fer servir totes les eines i recursos al nostre abast per reduir l’impacte d’aquesta crisi, i pensem que aquesta fira servirà per oferir suport i oportunitats a pimes, professionals, autònoms, i també a persones en procés de cerca de feina, o aquells qui vulguin conèixer de primera mà les empreses que es dediquen a fer processos de selecció i contractació".

Més informació
Fira estrena un fòrum sobre alimentació i turisme per reactivar el sector
L'ampliació de Fira de Barcelona i un 2021 "extraordinari"
Avui et destaquem
El més llegit