35 candidatures concorren a la final dels Premis Aster d'ESIC Catalunya

La 13ª edició que organitza la institució educativa busca reconèixer a les millors empreses i professionals en els àmbits del management, el màrqueting i la contribució socioambiental

Els Premis Aster d'Esic Catalunya celebraran durant el pròxim mes de març la integració entre universitat i empresa | Cedida Els Premis Aster d'Esic Catalunya celebraran durant el pròxim mes de març la integració entre universitat i empresa | Cedida

Amb el mateix esperit d'edicions anteriors, entre el 23 i el 25 de novembre han tingut lloc les sessions de deliberació de la 13ª edició dels Premis Aster d’ESIC a Catalunya, uns guardons destinats a reconèixer els mèrits de professionals i entitats, fomentant la integració entre la formació acadèmica i el món empresarial.

Durant tres dies, un selecte grup de professionals, compost per importants empresaris i docents, ha analitzat les 35 candidatures que han arribat a la fase final d'aquesta 13ª edició a Catalunya. Entre els criteris que els jurats han tingut molt present destaca especialment el reconeixement als mèrits de persones i entitats en la seva activitat professional, tenint en compte, enguany, les circumstàncies tan excepcionals derivades d'una situació de pandèmia. Al capdavant dels jurats estan els presidents de cadascuna de les categories: Antoni Pont Amenós, president d'honor del Grup Borges (Trajectòria Professional), Agustín d'Uribe-Salazar, president de l’ACCIEP - Associació Catalana de Comunicació, Investigació i Estratègia Polítiques i del Gabinet Uribe (Comunicació i Màrqueting) i Carlos Grau, CEO de la Fundació Mobile World Capital Barcelona (Innovació digital).

Tarragó: “Ha estat molt interessant veure com les empreses han ressorgit amb molta força després de la pandèmia”

Del total de candidatures concursants, el 95 per cent dels candidats que es van presentar enguany són organitzacions que concorrien per primera vegada al premi. “Ha estat molt interessant veure com les empreses han ressorgit amb molta força després de la pandèmia”, en paraules de Gemma Tarragó, directora d’ESIC Catalunya, “i, per això, especialment aquest any 2021 és molt important reconèixer i valorar les candidatures de tots els finalistes pel seu impacte positiu en l'acompliment de les seves funcions i, sobretot, per la seva contribució a la societat en temps que han exigit el millor de nosaltres com a persones i com a professionals”.

Empreses i professionals finalistes

En la categoria Trajectòria Empresarial, Grans Empreses, els finalistes van ser AGBAR, Danone, ISDIN, Mercabarna i Taurus Group, mentre que en Pymes van concórrer AQUA HOTEL GRUP, Bóboli, Barcelona Institute for Global Health (ISGlobal), Celler de Ca Roca i Grup Sorli.

En la categoria Màrqueting els finalistes van ser Grup Ametller Origen, DESIGUAL, Enrique Tomás, Haribó España i Parlem Telecom. En relació a la categoria de Màrqueting & Valors, la decisió final queda entre Fundació 'la Caixa', Damm, Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, Creu Roja Espanyola i Parròquia Santa Anna.

Com a finalistes en la categoria Comunicació, en l'àmbit Professional, es troben Eva Arderius, Màrius Carol, Andreu Buenafuente, Lidia Heredia, José María Gay de Liébana, mentre que en l'àmbit d'Empreses, es troben La Vanguardia, COVIDWarriors, MARCO, Novartis i TOUS Jewelry.Finalment, en la categoria Innovació Digital els finalistes són Asepeyo, Clear Channel España, Glovo, Frit Ravich i RACC.

Els guanyadors seran desvelats a principis del mes de març, quan se celebri l'acte de lliurament dels premis en el marc de la cerimònia de Graduació dels estudiants d’ESIC Barcelona.

Més informació
La transferència de coneixement, un lligam entre universitat i empresa
Universitat i Empresa, binomi per l'ocupabilitat i el talent
La 13ª edició dels Premis Aster ESIC Catalunya arrenca motors
Avui et destaquem
El més llegit