13 festius pinten de vermell el calendari laboral del 2017

Catalunya celebra, a més de les diades estatals, Dilluns de Pasqua, Sant Joan, l'11 de Setembre i Sant Esteve

El calendari de 2016 inclou 14 festius a tot Espanya, 12 d'ells a Catalunya
El calendari de 2016 inclou 14 festius a tot Espanya, 12 d'ells a Catalunya
El calendari laboral és un dels documents més consultats en els primers dies de l'any, sobretot si a hores d'ara ja s'ha tornat a la feina després d'uns dies de festa pel Nadal. Els treballadors, els autònoms, els gerents de Recursos Humans... tots volen consultar com ha quedat finalment el document que recull les festes i que donen una treva entre dia laborable i cap de setmana.

Enguany, hi ha un total de nou dies festius a tot l'Estat espanyol. El primer se celebrarà aquest 6 de gener, Dia de Reis però el següent trigarà una miqueta a arribar, ja que fins al 14 d'abril, Divendres Sant, no hi haurà una altra festa al calendari. Després vindran les festes del Dia del Treballador, l'1 de maig; i la del 15 d'agost, Festa Nacional per la Verge d'Agost. El 12 d'octubre serà també festiu; així com l'1 de novembre, el 6 i el 8 de desembre i, per últim, el 25 de desembre, celebració que fa pocs dies hem commemorat.

A més, a Catalunya s'afegeixen altres quatre dies festius: el 17 d'abril, Dilluns de Pasqua; el 24 de juny, Sant Joan; l'11 de Setembre i el 26 de desembre, Sant Esteve. Tanmateix, les diferents localitats catalanes també han de contemplar les seves festivitats locals, que pintaran de més vermell encara el calendari dels pròxims 362 dies que resten al davant.
Avui et destaquem
Comentaris