130.000 euros per millorar la qualificació professional en logística

La Diputació subvenciona l'Ajuntament de Santa Perpètua per millorar la formació de les persones desocupades

La Riera de Caldes torna a formar persones aturades
La Riera de Caldes torna a formar persones aturades
Com des de fa dos anys l'Ajuntament de Santa Perpètua, en representació dels ajuntaments de Caldes de Montbui, La Llagosta, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat, ha rebut una subvenció de 130.560,45 euros per executar el projecte LOGIS OCUPACIÓ, dins del marc de la convocatòria Ocupació a la Indústria Local.

Amb ell es busca aconseguir la inserció laboral de les persones participants comptant amb la participació activa de les empreses de la Riera de Caldes. Tanmateix, per a la concessió d'aquesta nova edició del programa la Diputació de Barcelona ha tingut present el grau d'inserció dels participants dels anys anteriors i la important activitat logística de la Riera de Caldes, que representa el 20% en les empreses industrials, 250 empreses de transport i 800 autònoms.

Enguany els participants, entre 120 i 150, podran optar entre dos itineraris de formació i accions modulars, que permetran la participació de 50 persones. Els dos itineraris, de 600 hores cadascú, donen accés a dues professions, tècnic de logística i administratiu en logística. En tots dos els continguts són logística, informàtica i anglès i 300 hores de pràctiques en empreses. A més, les accions modulars permetran obtenir carnets professionals del sector de la logística.
Avui et destaquem
Comentaris