Agenda del 13 al 17 de febrer

L'aplicació de les TIC a l'agricultura, la gestió dels ports o el neuromàrqueting, temes clau de la setmana

Comencem 2017, arrenca l'agenda
Comencem 2017, arrenca l'agenda

Dilluns 13


La qüestió dels Ports
Lloc: Restaurant Marejol, Vilanova i la Geltrú
Hora: 9.30
Nova sessió del cicle Fòrum ADEPG. En aquesta ocasió comptarem amb la participació de Joan Pere Gómez, gerent de Ports de la Generalitat.
Més detalls

Trobades pel Corredor Mediterrani
Lloc: Palau Firal de Tarragona
Hora: 12.30
Trobada amb l'Asociación Valenciana de Empresarios (AVE). En aquesta ocasió, la sessió s'articularà al voltant del Corredor Mediterrani, amb la presentació del Canal de Comunicació elaborat per AVE i un posterior diàleg.
Més detalls

La nova pell del capitalisme
Lloc: Cercle d'Economia, Barcelona
Hora: 18.30
El Cercle d'Economia i Galaxia Gutenberg es complauen a convidar-vos al diàleg entre Antón Costas, Jaume Giró, Alfred Pastor i Josep Ramoneda amb motiu de la publicació del llibre d'Antón Costas i Xosé Carlos Arias, La nueva piel del capitalismo.
Més detalls

Gran expansió internacional sense perdre els valors corporatius
Lloc: CINC, Barcelona
Hora: 19.00
El CINC convida el president executiu de Fluidra, d'Eloi Planes per conèixer els valors que han contribuït a l'èxit d'aquesta empresa i la seva evolució al llarg dels últims anys.
Més detalls

 

 

Dimarts 14


Cap a un ús energètic més sostenible
Lloc: CosmoCaixa, Barcelona
Hora: 9.00
B·Debate vol posar en comú les oportunitats que brinda la biotecnologia industrial en un context d'innovació responsable per la producció de biocombustibles i productes químics, així com l'ús dels recursos renovables, l'elaboració de biofàrmacs i vacunes, o la resposta global a les amenaces de salut mundial.

Més detalls


Transformació Digital RRHH

Lloc: Mobile World Centre, Barcelona
Hora: 10.00
Presentació del 2n estudi a Espanya Transformació Digital a RRHH. És un estudi d'Incipy que avalua de manera pionera al nostre país el grau de maduresa i avançament de les àrees de persones en la transformació digital de la seva companyia, i que ha comptat amb la col·laboració de més 100 Directors i Directores de RRHH d'importants i reconegudes empreses a Espanya.
Més detalls

Motivació, aprenentatge i tecnologia
Lloc: CaixaForum, Barcelona
Hora: 10.00
Primera edició de la trobada per reflexionar i crear coneixement sobre la introducció de la tecnologia en les empreses i en centres educatius, amb casos d'èxits, ponències i dinàmiques.
Més detalls

Perspectives econòmiques 2017
Lloc: Cecot, Terrassa
Hora: 18.30, Barcelona
Conferència per tractar els aspectes clau que les empreses han de tenir en compte a l'hora d'encarar aquest nou exercici amb Pere Aragonés i Guillem López Casasnovas.
Més detalls

MeetUp with Ali Partovi

Lloc: NUMA, Barcelona
Hora: 19.00
Quin és el secret de l'essència de Silicon Valley? Aquesta és la pregunta sobre la qual el cofundador de Code.org i assessor de Dropbox, Facebook i Airbnb, Ali Partovi, basarà la seva ponència.
Més detalls

La gestió dels recursos externs: el 'strategic sourcing'
Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 19.30
El model de strategic sourcing per a la gestió dels recursos externs requereix un perfil professional amb visió de negoci, orientat al value for money, capaç d'anar més enllà d'oferir simplement un bon servei de proveïment, que s'integri com a business partner, entengui les necessitats reals de l'empresa i en cerqui la millor solució al mercat.
Més detalls


 

Dimecres 15


Matins Esade amb Joan Roca

Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 8.30
Joan Roca, xef del Celler de Can Roca, protagonitza una nova sessió dels Matins Esade amb la sessió El Celler de Can Roca: de bar de barri a fàbrica de somnis.
Més detalls

El moment de la veritat amb el 'crowdfunding'
Lloc: Acció, Barcelona
Hora: 8.30
La validació del producte per part del client és fonamental, ja que seran els clients qui permetran generar la caixa necessària perquè l'empresa creixi. Les plataformes de micromecenatge, o finançament col·lectiu amb recompensa, són un instrument ideal per donar resposta a aquesta necessitat.
Més detalls

Estratègies d'innovació per a empreses que avancen
Lloc: ADEPG, Vilanova i la Geltrú
Hora: 9.15
Sovint es diu que innovar és fonamental per al futur de les empreses però no totes saben com fer-ho. Franc Ponti (Eada) dirigirà una sessió monogràfica on s'exposaran els principis fonamentals de la innovació d'èxit i, en paral·lel, es treballaran algunes de les metodologies d'innovació més reeixides com és el cas del Design Thinking.
Més detalls

Reptes i oportunitats en polítiques territorials per a l'impuls de la R D i
Lloc: Foment del Treball, Barcelona
Hora: 9.45
Jornada amb representants d'algunes de les comunitats autònomes que més inverteixen en Recerca, Desenvolupament i Innovació tecnològica amb l'objectiu de compartir experiències sobre els diversos enfocaments en matèria de polítiques territorials de suport a la R D i.
Més detalls

Techno-Lunch amb Aleix Valls
Lloc: Hotel H10 Cubik, Barcelona
Hora: 13.30
Techno-Lunch amb la ponència d'Aleix Valls, CEO de Mobile World Capital Barcelona. La sessió serà una oportunitat, a pocs dies del Mobile World Congress, per parlar de l'ecosistema emprenedor de Barcelona, les tendències digitals actuals que mouen el món de l'empresa i les oportunitats que ens brinda ser la capital mundial del mòbil.
Més detalls

Fu-Turisme, la sostenibilitat del negoci dels lloguers turístics
Lloc: Mobile World Centre, Barcelona
Hora: 18.30
El lloguer dels apartaments turístics ha revolucionat per complet la ciutat de Barcelona convertint-la a la capital mundial del sector. D'una banda, ha creat una nova indústria, generant ocupació i riquesa a la ciutat.
Més detalls

Geopolítica i comerç en l'era Trump
Lloc: Cercle d'Economia, Barcelona
Hora: 19.00
Conferència-col·loqui amb Emilio Lamo de Espinosa, President del Real Instituto Elcano, i Jaime Malet, President de la Cambra de Comerç dels EUA.
Més detalls

Com treure el màxim profit del màrqueting mòbil?
Lloc: Eada, Barcelona
Hora: 19.00
La revolució mòbil ofereix clars avantatges en determinades fases d'un procés promocional. L'alta penetració de smartphones i dispositius mòbils converteix a aquests en un canal òptim per comunicar amb els clients.
Més detalls

Economia col·laborativa: cap a una societat més eficient
Lloc: Eae, Barcelona
Hora: 19.00
Lucía Hernández, coordinadora estratègica de OuiShare Academy, mostrarà una nova manera d'entendre l'empresa: el pas de fabricants de productes i oferent de serveis en l'Era Industrial, a plataformes que conec­tan ciutadans que posen en comú recursos de l'Era d'Internet.
Més detalls

 

Dijous 16


Jornada de mercats energètics, perspectives per al 2017
Lloc: Casa del Mar, Barcelona
Hora: 8.30
Debat sobre la perspectiva d'evolució a curt i mitjà termini dels preus i el marc regulatodor dels diferents vectors energètics: petroli, energia elèctrica, gas i cogeneració.
Més detalls

Generant el canvi a través de l'ocupació
Lloc: Esade, Barcelona
Hora: 16.00
En el marc de la presentació de l'estudi Ocupació amb impacte social: el cas de Momentum Project, l'Institut d'Innovació Social d'Esade i BBVA conviden a reflexionar i dialogar sobre el valor d'aquestes empreses en matèria de creació d'ocupació.
Més detalls

Desdejuni amb Francisco Belil
Lloc: Hotel Porta Fira Santos, L'Hospitalet de Llobregat
Hora: 9.30
El President de la Fundació Princesa de Girona i Vicepresident de la Fundació Bertelsmann, Francisco Belil Creixell, és el convidat a l'esmorzar del Fòrum Empresarial del Llobregat. Parlarà sobre l'orientació i la FP Dual com eines clau per millorar la capacitació professional i la competitivitat de les empreses.
Més detalls

Oportunitats de les famílies amb la reforma horària
Lloc: Espai Fiatc, Barcelona
Hora: 9.30
Jornada de presentació de les oportunitats que pot oferir la reforma horària per a les famílies i la gent any. En l'acte també es presentarà el llibre dels 15 anys de l'ARHOE.
Més detalls

Neuromàrqueting per no cansar als teus clients
Lloc: EsadeCreapolis, Sant Cugat del Vallès
Hora: 10.00
El neuromàrqueting aplica perfectament tant a béns de consum com als negocis entre empreses (B2B). El focus d'aquesta presentació no està centrat en el moment de la decisió de compra, sinó en una fase anterior: quan els clients busquen i es basen en la informació. Des de la neurociència sabem que aquest és un moment "dolorós".
Més detalls

Dinar Cambra amb Àngel Simon
Lloc: Casa Llotja de Mar, Barcelona
Hora: 13.30
Els Dinars Cambra són uns fòrums permanents de debat sobre les necessitats, inquietuds i interessos de l'empresariat català que la Cambra organitza mensualment a la Casa Llotja de Mar. Aquesta sessió compta amb el president executiu d'Agbar, Àngel Simon.
Més detalls

Talent Marketing Day: Youtubers
Lloc: UIC, Barcelona
Hora: 18.30
Els youtubers s'han convertit en els reis dels influencers en el panorama actual. Comparteixen les seves vides, el seu dia a dia amb total naturalitat i aconsegueixen mantenir enganxats el 66% de la població entre 18 i 55 anys amb un consum mitjà de 3 hores i mitja setmanals.
Més detalls

Cicle Capitans d'Indústria amb Fluidra
Lloc: Cercle d'Economia, Barcelona
Hora: 19.00
En el marc del Cicle Capitans d'Indústria el Cercle d'Economia i Banc Sabadell organitzen una sessió amb Joan Planes Vila, President d'Honor de Fluidra, i Eloi Planes Corts, President Executiu de la companyia.
Més detalls

El Banc dels aliments i la lluita contra el malbaratament alimentari
Lloc: Col·legi d'Economistes de Catalunya, Barcelona
Hora: 19.00
Conferència a càrrec d'Eduard Arruga, economista i president del Banc dels Aliments de Catalunya.
Més detalls

 

 

Divendres 17


Aspectes tributaris de l'empresa familiar
Lloc: Pimec, Granollers
Hora: 9.30
Aquesta jornada pràctica es planteja com a taula de debat, i reunirà diferents especialistes del territori per aclarir dubtes i donar eines útils sobre els aspectes tributaris de les empreses familiars.
Més detalls

L'agricultura intel·ligent en la sostenibilitat del sector primari
Lloc: Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Barcelona
Hora: 9.30
Aquesta jornada pretén oferir una pinzellada sobre alguns aspectes rellevants de "l'agricultura intel·ligent", tant des de la perspectiva de la R D, com de les empreses i l'administració.
Més detalls

A la secció Agenda trobareu aquests i altres actes i activitats de la setmana. 

Avui et destaquem
Comentaris